(1) értékelés

Tétel: EX10011676

|

Modell: RCSSCB-180X60-E

Rozsdamentes acél munkaszekrény - 180 x 60 cm - max. 600 kg teherbírás

215 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – nagy, max. 600 kg-os teherbírás, amely a három szinten oszlik el
  • nagyméretű – a 180 x 60 cm méretű munkafelület rengeteg helyet kínál
  • helytakarékos – a két praktikus tolóajtónak köszönhetően a munkaszekrény keskeny konyhákban is praktikusan használható
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél – higiénikus, tartós és könnyen kezelhető
  • stabil – optimális stabilitás az állítható magasságú lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár 600 kg súlyig terhelhető munkaszekrény

Akár éttermekről, étkezdékről, szállodákról, pékségekről, kórházakról vagy nagykonyhákról van szó: a rozsdamantes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RCSSCB-180X60-E rozsdamentes acél munkaszekrényét kifejezetten a magas, vendéglátóipari követelményeknek megfelelően tervezték, így ideális minden professzionálisan berendezett konyhába.

Kiváló minőségű és rendkívül robusztus – rozsdamentes acélból készült munkaszekrény a Royal Catering-től

A modern rozsdamentes acél szekrény 180 x 60 cm-es munkafelülete rengeteg helyet kínál a friss ételekkel, összetevőkkel, és a konyhaeszközökkel való mindennapi munka során. A munkafelület és a tárolószekrény ötletes kombinációja lehetővé teszi a széles körű felhasználást, és garantálja a rendet konyhájában. A két praktikus és helytakarékos tolóajtóval felszerelt munkaszekrény kitűnő választás szűk konyhákba is. A szekrényben biztonságosan és higiénikusan tárolhatók az edények a könnyen kezelhető tolóajtók mögött.

A szekrény belsejét egy stabil polc osztja ketté, amely garantálja az átlátható elrendezést: akár csak az alsó polc és a munkafelület, ez is 200 kg-ig terhelhető. A vendéglátóipari munkaszekrény teljes teherbírása így összesen max. 600 kg. A rozsdamentes acél munkaszekrény optimális stabilitásáról négy állítható magasságú láb gondoskodik, még egyenletlen padlófelületeken is.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél rendkívül tartós, ellenáll a korróziónak és a mechanikus sérüléseknek, például a karcolásoknak. A szekrény anyaga könnyen és alaposan tisztítható, vagyis kiválóan megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek. A mellékelt, jól érthető szerelési útmutatót követve a stabil munkaszekrény összeszerlése nagyon egyszerű.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Habe das Produkt gekauft und es steht jetzt fertig da. Material ist einwandfrei, Lieferung hat top geklappt. Beim Aufbau dann die Überraschung: absolut ungenügende Beschreibung. Ein Zusammenbau eines IKEA-Produktes ist dagegen ein Kinderspiel. Die Aufbauanleitung ist also mehr als verbesserungswürdig. Ich verwende diesen Arbeitsschrank aus Edelstahl in meiner Aussenküche. Material ist sehr gut, gut mit einer Schutzfolie geschützt und das Produkt ist genau so, wie in der Beschreibung von Expondo. Ich empfehle dieses Produkt zum Kauf für all jene, die handwerklich einen Zusammenbau auch ohne Anleitung hinkriegen.