Tétel: EX10012795

|

Modell: RCWW 1A

Szennyesgyűjtő kocsi - 250 l - Royal Catering

45 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – a szennyeskosár kapacitása 250 l
  • robusztus – a levehető zsák vízálló műanyagból (poliuretán) és a váz tartós rozsdamentes acélból készült
  • mobil – 4 sima járású görgő (2 fékkel) a könnyű manőverezés érdekében
  • biztonságos – a két fék lehetővé teszi a kocsi biztonságos rögzítését
  • csúszásbiztos – a zsák tökéletesen rögzíthető a 8 patenttal

TERMÉK LEÍRÁSA

Szennyesgyűjtő kocsi levehető műanyagból (poliuretán) készült szennyeszsákkal

A szennyesgyűjtő kocsi a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül ideális szállodák, panziók, szociális intézmények és kórházak számára, illetve bárhova, ahol nagy mennyiségű szennyes ruhanemű keletkezik. A vízálló műanyagból (poliuretán) készült szennyeszsák segítségével könnyedén és biztonságosan szállíthatja a szennyes abroszokat, a paplanhuzatokat és a ruhaneműt. 

Tartós mosodai kocsi nagy mennyiségű ruhaneműhöz

Az nagy, 250 l-es űrtartalmú ruhatárolóban nagy mennyiségű szennyes ruhanemű is elfér, így hatékonyabb és gyorsabb az ágynemű, a törölközők és a szennyes ruhák összegyűjtése. A zsák kényelmes munkamagassága és széles nyílása megkönnyíti a nagyméretű ruhaneműk elhelyezését a zsákban. A kocsi lefelé keskenyedő alakjának köszönhetően kicsi a fordulási sugara, ami azt jelenti, hogy a szállító kocsi könnyen manőverezhető teli zsák esetén is. A kocsi formája továbbá megkönnyíti a teli szennyeszsák eltávolítását is.

Maga a szennyestartó zsák szakadás- és vízálló műanyagból (poliuretán) készült, és folyamatos használatra tervezték. Az ellenálló anyag könnyen tisztítható, és akár 80 kg terhelés mellett is megtartja formáját. A zsák biztonságosan rögzíthető a vázhoz a 8 patent segítségével, valamint néhány mozdulattal eltávolítható, így a görgős mosodai kocsi gyorsan üríthető, és tölthető újra. A 4 simán futó görgő (2 fékkel) lehetővé teszi a ruhaneműk könnyű és csendes szállítását, így vendégei zavartalanul pihenhetnek. A robusztus rozsdamentes acél váz biztosítja a könnyen manőverezhető szennyestartó tartósságát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK