(2) Vélemények

Tétel: EX10010595

|

Modell: RCZK-1030-W-R

Vattacukor készítő gép - 52 cm - rózsaszín

125 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • 1 Vattacukor (12-18 g cukor) kb. 30 mp alatt készíthető el.
  • 1030 W-os fűtőszál
  • 70 W-os teljesítményű motor
  • A fűtés és forgatás külön szabályozhatóak / Digitális ampermérő
  • Levehető edény és forgófej / Pontos adagolást elősegítő mérőkanál
  • 230 Voltos csatlakozó / Egyszerű kezelhetőség és tisztítás

TERMÉK LEÍRÁSA

A Royal Catering RCZC-1030-W-R vattacukor készítő gépet kimondottan professzionális használatra készítették. A készülék tökéletesen alkalmazható különböző rendezvényeken, ugyanis kis méretének köszönhetően könnyen szállítható. Vattacukor készítő gépünk segítségével könnyedén elkészítheti a vevők igényeinek megfelelő édességet.

A 1030 W-os fűtőszál teljesítménye kiemelkedő, ami garantálja a gép gyors felmelegítését, hogy Ön minél gyorsabban el tudja kezdeni a vattacukor árusítását. A két kapcsoló segítségével egyaránt szabályozható a gép hőmérséklete és a forgófej. Ezenkívül a szerkezeten található digitális kijelzőn folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális áramerősséget is. A termék további előnye, hogy a beépített biztosíték védelmet nyújt a műszaki problémák ellen, és automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha problémát észlel.

A rozsdamentes acélból készült edény átmérője 62 cm, amely nagyságnak köszönhetően gyorsan előállítható nagy mennyiségű vattacukor. Egy vattacukor előállításához kb. 12-18 g cukor, és mindössze 30 mp szükséges. A cukor adagolását megkönnyíti a mérőkanál, amelyet a termék vásárlásakor a csomaghoz adunk. A Royal Catering RCZK-1030-W-R típusú készülék nem egy átlagos vattacukor készítő gép, ugyanis segítségével nem csak a hagyományos formájú vattacukor állítható elő. A termékünk által készített édesség formájának csak a képzelet szab határt, a virágoktól kezdve az állatokig bármil lehetséges.

A gép további előnyeihez tartozik, hogy az édesség elkészítése után nem keletkezik nagy kosz, ugyanis a védőgyűrű megakadályozza, hogy az apró cukordarabok szétrepkedjenek. A beépített rezgéscsillapítónak köszönhetően a vattacukor elkészítése rendkívül egyszerű és halk. A cégünk által gyártott gép más gyártók hasonló termékeihez képest 20%-kal csendesebb. A gumi lábaknak köszönhetően szinte bármilyen felületen felállítható a szerkezet.

A termék előnyeit tovább fokozza, hogy a motor teljes egészében fémből készült, ez biztosítja a gép hosszú éveken át tartó működését. A vattacukor készítő következő használatra való előkészítése nem igényel sok időt, mindössze az edény és a forgófej tisztítását kell elvégeznünk, ezek azonban könnyen levehetőek, illetve tisztíthatóak.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

tres bon produit

08.02.2023

Marche super bien ,barbe a papa enorme tres rapidement et facille a netoyer je ne regrette pas mon achat