Trustpilot
(1) értékelés

Kézi emelőmágnes - 30 kg

119 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021487

|

Modell: SWG-EMP 30S180

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
119 990,00 Ft
3+
5%
113 990,50 Ft
5+
10%
107 991,00 Ft
10+
15%
101 991,50 Ft
Főbb jellemzők
  • erős – biztonságosan tartja a fém alkatrészeket 30 kg súlyig, 172 kg tapadóerővel
  • hatékony – az erős elektromos mágnes egy kiváló minőségű újratölthető akkumulátorral működik
  • egyszerű – a mágnes két gombbal aktiválható és deaktiválható
  • könnyen megfogható – a nagyméretű, szigetelt fogantyú lehetővé teszi a szilárd fogást a tárgyon, még forró állapotban is.
  • variálható – a rögzítési felület kialakítása sík és kerek fémekhez is alkalmas
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Tartsa biztonságosan a fémeket a Stamos Germany emelőmágnes segítségével

A kézi emelőmágnessel szilárdan foghatja meg a fémlemezeket vagy a csöveket. Egyszerűen aktiválja a mágnest, amelyet egy erős akkumulátor működtet. A mágneses emelővel könnyedén emelhet, helyezhet el vagy mozgathat különböző fémdarabokat. Az emelő mágnes biztonságosan fekszik a kézben, védve van a hőtől és garantálja a hatékony munkavégzést!

Egyszerűen kezelhető kézi mágneses emelő

A kézi emelőmágnest 30 kg emelőerővel egyszerűen aktiválhatja egyetlen nyomógombbal, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre az áthelyezni kívánt fémdarabbal. A 6,4 x 6,4 cm méretű érintkezési felület úgy lett kialakítva, hogy sima és ívelt felületeken egyaránt használható legyen. A nagy, 172 kg-os tapadóerőnek köszönhetően a fémdarab emelése és mozgatása rendkívül biztonságos. A kézi emelőmágnes kioldásához használja a második gombot.

A kézi mágneses emelőt egy erős akkumulátor működteti. Biztonsága érdekében ellenőrizze a töltöttségi szintet a fogantyúba épített kijelzőn. Ha a töltöttségi szint túl alacsony, a kijelző villog, és az akkumulátort a mellékelt tápegységgel töltheti fel.

A fogantyú kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi az emelőmágnes egyszerű használatát szűk helyeken is. A hőszigetelt fogantyúnak köszönhetően a forró fémdarabokat is biztonságosan mozgathatja, például plazmavágás vagy hegesztés után. Az emelő mágnessel az éles tárgyakhoz való hozzáférés is biztonságosabb. Bárhogy is használja: a kézi mágneses emelő nélkülözhetetlen segédeszköz műhelyekbe és építkezésekre!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Hegesztés

Nagyon jól működik különféle nehezen megfogható elemek hegesztésekor. Ezen kívül hordható is. Februárban vásároltam, és eddig nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Főleg, hogy az egyforma Lincoln termék 4x drágább :D :O

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket