Új

Tétel: EX10021489

|

Modell: SWG-EMP 50S300

Kézi emelőmágnes - 50 kg

170 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – biztonságosan tartja a fém alkatrészeket 50 kg súlyig, 284 kg tapadóerővel
  • hatékony – az erős elektromos mágnes egy kiváló minőségű újratölthető akkumulátorral működik
  • egyszerű – a mágnes két gombbal aktiválható és deaktiválható
  • könnyen megfogható – a nagyméretű, szigetelt fogantyú lehetővé teszi a szilárd fogást a tárgyon, még forró állapotban is.
  • variálható – a rögzítési felület kialakítása sík és kerek fémekhez is alkalmas

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartsa biztonságosan a fémeket a Stamos Germany emelőmágnes segítségével

A kézi emelőmágnessel szilárdan foghatja meg a fémlemezeket vagy a csöveket. Egyszerűen aktiválja a mágnest, amelyet egy erős akkumulátor működtet. A mágneses emelővel könnyedén emelhet, helyezhet el vagy mozgathat különböző fémdarabokat. Az emelő mágnes biztonságosan fekszik a kézben, védve van a hőtől és garantálja a hatékony munkavégzést!

Egyszerűen kezelhető kézi mágneses emelő

A kézi emelőmágnest 50 kg emelőerővel egyszerűen aktiválhatja egyetlen nyomógombbal, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre az áthelyezni kívánt fémdarabbal. A 8,75 x 5,5 cm méretű érintkezési felület úgy lett kialakítva, hogy sima és ívelt felületeken egyaránt használható legyen. A nagy, 284 kg-os tapadóerőnek köszönhetően a fémdarab emelése és mozgatása rendkívül biztonságos. A kézi emelőmágnes kioldásához használja a második gombot.

A kézi mágneses emelőt egy erős akkumulátor működteti. Biztonsága érdekében ellenőrizze a töltöttségi szintet a fogantyúba épített kijelzőn. Ha a töltöttségi szint túl alacsony, a kijelző villog, és az akkumulátort a mellékelt tápegységgel töltheti fel.

A fogantyú kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi az emelőmágnes egyszerű használatát szűk helyeken is. A hőszigetelt fogantyúnak köszönhetően a forró fémdarabokat is biztonságosan mozgathatja, például plazmavágás vagy hegesztés után. Az emelő mágnessel az éles tárgyakhoz való hozzáférés is biztonságosabb. Bárhogy is használja: a kézi mágneses emelő nélkülözhetetlen segédeszköz műhelyekbe és építkezésekre!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények