Akciós

Tétel: EX10021155

|

Modell: S-LS-64

Forrasztóállomás - digitális - forrasztópákával és forrasztópáka tartóval - 80 W - LCD

21 890,00 Ft 37 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – ideális elektromos felszerelések javításához, ellenőrzéséhez vagy karbantartásához
  • nagy teljesítményű – hatékony 80-W-os forrasztópáka lehetővé teszi a hegesztést 450 °C-os hőmérsékletig
  • egyszerű – precíz LCD-kijelzővel rendelkező állomás és páka intuitív kezelése
  • biztonságos - stabil és védőszigetelt ház (ESD Safe)
  • mobil - a kompakt kialakításnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Digitális forrasztóállomás intuitív kezeléssel

A S-LS-64 digitális forrasztóállomás a Stamos Soldering felszerelési és szerszámai közül egy különösen modern munkaeszköz, amely mindenhol használható, ahol elektronikus alkatrészeket kell feldolgozni, karbantartani vagy javítani. Kompakt kialakítása miatt a készülék tökéletes pontos forrasztásokhoz kis- és középvállalkozások igényeihez. A forrasztóállomás jellemzője egy intuitív és pontos digitális menü, amellyel a forrasztópáka hőmérséklete pontosan igazítható a különböző követelményekhez. Az állítható forrasztóállomás a biztonságos használat érdekében egy ESD funkcióval van ellátva, amely megakadályozza az elektrosztatikus kisülést és védi a forrasztandó elektromos berendezéseket.

Pontos forrasztási technológia széleskörű tartozékokkal

A profi forrasztóállomás egy digitálisan vezérelhető tápegységet tartalmaz, amellyel a 80 W teljesítményű forrasztópáka vezérelhető. A magas teljesítménynek és a két-magos-kerámia fűtőelemnek hála a célhőmérséklet néhány másodperc alatt elérésre kerül.

A digitális vezérlőfelülettel ellátott LCD-kijelzőn keresztül a hőmérséklet beállítható 150 és 450 °C között ±2 °C-os stabilitással és egy pontos ±10 °C pontossággal leolvasható. A széles hőmérséklettartomány lehetővé teszi különböző anyagok pontos hegesztését valamint az ólom mentes csatlakozások létrehozását is. A LCD-kijelzőn mindig figyelemmel kísérheti a hőmérsékletet, és szükség esetén újra és újra használhatja más feladatoknál ugyanazt a hőmérsékletet. A különböző formájú forrasztott kötések biztonságos összekötése vagy elválasztása érdekében a forrasztópáka forrasztócsúcsát cserélni lehet.

A kompakt, forrasztópákával ellátott forrasztóállomás különösen felhasználóbarát és ideális intenzív és folyamatos használatra. A páka ergonomikusan formált, nagyon könnyű és kényelmesen fekszik a kézben, amelynek hála ideális különösen finom vagy hosszú munkálatok elvégzéséhez. Egy különálló forrasztópáka tartó beépített száraz szivaccsal is a szállítási csomag része. Ezáltal a páka a munka közben és a munka után biztonságosan tárolható, valamint tisztítható – amelytől az érzékeny forrasztóhegyek hosszú távon profitálnak. A magas minőségű, tartós anyagokból készült kidolgozásnak és az alacsony súlynak hála az elektromos felszerelés ezen felül mobilan is használható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK