Akciós

Tétel: EX10030619

|

Modell: SBS-LZ-6000HS

Asztali centrifuga - 4 x csőcsík 8PCR 0,2 ml - RCF 20 600 xg

374 990,00 Ft 538 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes - meghajtás 500 W, RZB értéke 20.600 xg
  • tágas – négy 8PCR 0,2 ml csőcsík egyidejű feldolgozása 
  • állítható - akár 300 - 16.000 U / min sebesség
  • praktikus - időzítő 99 percig vagy folyamatos működés
  • mobilis - könnyű és kompakt felépítés lehetővé teszi a problémamentes szállítást

TERMÉK LEÍRÁSA

Elektromos asztali centrifuga négy csőcsíkhoz 8PCR 0,2 ml

A Steinberg termékcsaládhoz tartozó SBS-LZ-6000HS asztali centrifuga tökéletes kiegészítője laboratóriumának. Az elektromos centrifuga segédeszköz tudományos munkákhoz, amelyet ipari laboratóriumok, kutatóintézetek és oktatási intézmények használatára ajánlunk.

Ha a pontos eredmény a cél, rendelje meg a laboratóriumi centrifugát a Steinberg ipari kellékei közül.

A kompakt centrifuga elektromos meghajtásának teljesítménye 500 W. A karbantartás-mentes motor segítségével ez a teljesítmény egyszerre négy, 8PCR 0,2 ml csőcsíkot képes munkába hozni. A sebességet egy mikroprocesszorral lehet szabályozni 300 és 16000 U / min között, ami egy 20 600 xg relatív maximális centrifugális gyorsulást generál. A laboratóriumi centrifuga ezáltal rendkívül rugalmasan alkalmazható, ami lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza az adott mintához a legjobb forgási sebességet: Az állítható sebesség megfelelő centrifugális erőt generál, vagyis a szilárd részecskék elválnak a folyadéktól, amelyek ezután könnyen dekantálhatók. Tíz előre beállított sebesség megkönnyíti a készülék működését, és a riasztási funkcióval ellátott fedél megvédi a mintákat a szennyeződéstől - a riasztótól eltekintve az elektromos centrifuga csendesen és problémamentesen működik. Az asztali centrifuga magas fordulatszám, kiegyensúlyozatlanság, túlzott feszültség, és elektronikus zárolási hiba elleni védelemmel van ellátva.

Az eszköz a kompakt kialakításának köszönhetően könnyen szállítható és szinte minden asztalon elfér. Az időzítő segítségével a centrifuga 0 és 99 perc közötti működésre állítható be. Spórolja meg a felesleges várakozási időt, ha termékünkkel pontosan meghatározhatja, hogy mikor ér véget a centrifugálás folyamata. A 99 perc centrifugálási időn túl a készülék folyamatos működésre is képes. A készülék digitális kijelzőjén minden eredmény pontosan látható, amik a fertőtleníthető kezelőpanel segítségével állíthatók be.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények