Tétel: EX10030580

|

Modell: SBS-KW-10000ZM

Darumérleg - 10.000 kg / 500 g

302 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – magas 10.000 kg-ig terjedő terhelhetőség
  • látható – nagy LCD-kijelző 18 mm magas számjegyekkel
  • pontos – max. 0,5/5 kg -os eltérés
  • stabil – ötvözött acélból és öntött alumíniumból készült ház, horog ötvözött acélból
  • felhasználóbarát - egyszerű funkcióválasztás, mértékegység váltás és távirányító

TERMÉK LEÍRÁSA

Robosztus darumérleg 10.000 kg-ig

A Steinberg Systems SBS-KW-10000ZM darumérlege kifejezetten az ipari használatra lett kialakítva és a tökéletes kiegészítő, mely napi munkájában tökéletes módon segíti Önt. Ez a darumérleget első sorban ipari és kézműves használatra lett kialakítva. Meggyőzi a robusztus felépítésével és egy kiváló minőségű LCD kijelzőjével. Használja ki a mérleg mobil alkalmazási lehetőségeit és egészítse ki ipari eszközeit. A rugalmasság és a teljesítmény garantált. Az Ön előnye: kiváló mérési minőség és elsőosztályú ügyfélszolgálat.

Darumérleg távirányítóval és nagy kijelzővel

A robusztus SBS-KW-10000ZM darumérleg különböző funkciókkal rendelkezik: Tartás, kalibrálás és nullázás. A mérési tartomány 100 és 10.000 kg közötti tartományban található. 500 g-os, valamint 5.000 g-os pontossággal és egy maximális 12.500 kg-ig terjedő túlterheléssel a darumérleggel nehéz súlyok megbízhatóan és pontosan mérhetők. A súly mértékegység könnyen váltható kg és lb között.

A darumérleg kiváló minőségű acélötvözetből készült, amely által hihetetlenül terhelhető és egy egyedi robusztussággal rendelkezik. A stabil ház védi az eszközt a külső hatásoktól és ütésektől – ezáltal a mérleg különösen hosszú élettartalmú. A -10 és +40 °C közötti üzem hőmérséklet szintén hozzájárul a mérleg hosszú élettartalmához.

A klasszikus időtlen kialakítás és a nagy felbontású LCD-kijelző kiegészíti ezt a nagy teljesítményű, sokoldalú gépet. A 18 mm-es számjegymagasságnak hála az egyes mért értékek mindig jól felismerhetők. A probléma mentes és könnyű használathoz szükséges gombok könnyen elérhetők.

A szállítási csomagban található távirányító segíti a mindennapi munkát és átad minden gombnyomást a darumérlegnek. Még nagy, akár 5 m-es távolságból is könnyen vezérelheti ezt a darumérleget.

A szállítási csomagban egy ötvözött acélból készült biztonsági horog található, a súlyok felakasztásához és 3 AA 1,5 V-os elem a darumérleghez, valamint 2 AAA elem a távirányítóhoz. Az elemek az automatikus kikapcsolásnak hála akár 24 órás háttérvilágítással ellátott üzemidőt tesznek lehetővé. Ez biztosítja a Steinberg Systems darumérleg azonnali használatának lehetőségét.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények