Tétel: EX10030365

|

Modell: SBS-PT-25000

Digitális levélmérleg - 25 kg / 1 g

17 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • széles mérési tartomány - 25 kg-ig, 1 g-os pontossággal
  • könnyen olvasható - LCD kijelző háttérvilágítással
  • rugalmas - számos olyan funkció, mint a TARE, ZERO, MODE, PCS vagy HOLD
  • stabil - ház ABS-műanyagból, könnyen kezelhető mérőfelület rozsdamentes acélból
  • tágas - nagy mérőfelület 19,8 x 18 cm-es mérettel

TERMÉK LEÍRÁSA

Digitális levél mérleg bármilyen formátumú postai küldeményhez 25 kg

A Steinberg Basic SBS-PT-25000 digitális levélmérleget úgy tervezték, hogy pontosan mérje a szállítási súlyokat. Könnyen és egyszerűen meghatározhatja vele a levelek vagy csomagok súlyát. A 25 kg-ig terjedő mérési tartományon kívül a levélmérleg nagyon pontosan meghatározza a küldemények súlyát. Így a gyors és megbízható levélmérleg megkönnyíti a mindennapi munkát az irodában és a kereskedelemben.

A praktikus gramm mérleg LCD-kijelzővel

A digitális mérleg egy nagy háttérmegvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen a mérési eredményeket bármikor könnyen leolvashatjuk. A 5-gombos kezelőpanel segítségével a készülék gyorsan üzembe helyezhető, és az összes beállítás és funkció könnyen kiválasztható.

A digitális levélmérleg a széles 5 g - 25 kg-os mérési tartományának köszönhetően tökéletes különféle küldemények súlyának meghatározására. 1 g-os olvashatósággal a csomagok és a postai küldemények tömegét pontosan megtudjuk. Túl magas terhelésnél egy figyelmeztetés jelenik meg. Ezen felül különféle funkciók, mint például a Hold, Tare vagy Zero, valamint a könnyű váltás kg és lb között jellemzik a rugalmas digitális mérleget.

A digitális mérleg mérőfelülete magas minőségű rozsdamentes acélból készült, a ház pedig tartós ABS-műanyagból. A 19,8 x 18 cm-es effektíven használható mérőfelületen, nagyobb küldemények is probléma nélkül lemérhetőek. Az energiatakarékos levélmérleget három AAA elem táplálja, így az eszköz útközben is használható. Az automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja az eszközt valamivel több mint 5 perc után ha az eszközt nem használja. A töltöttségmérő jelzi, ha az elemeket ki kell cserélni. Ezenkívül a készülék egy 6 V-os DC tápkábellel rendelkezik, amellyel a digitális levélmérleget csatlakoztathatja a hálózathoz. A megfelelő töltőt a csomag nem tartalmazza.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK