Tétel: EX10030898

|

Modell: SBS-EC-300B

Endoszkóp kamera - 30 m - 12 LED - 7" kijelző

423 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • jól látható – 23 x 134 mm-es kamera 720 x 576 px felbontással és 7" kijelző az értékek jól látható megjelenítése érdekében
  • fényes – a 12 LED biztosítja a megfelelő látási viszonyokat
  • hosszú – a 30 m hosszú kábel nagy hatótávolságot tesz lehetővé
  • dokumentál – a videó- és az audiófelvételek, valamint a képek elmenthetők
  • mobil – praktikus szállítókoffer kültéri használatra

TERMÉK LEÍRÁSA

Endoszkóp kamera csövek vizsgálatához

A Steinberg Systems endoszkóp kamerájával a még nehezen látható vagy hozzáférhető munkaterületek és hibák is könnyedén tárhatók fel. A rugalmas hattyúnyak és a nyél ergonomikus formájának köszönhetően az endoszkóp ideális különböző felhasználási területekre, mind professzionális, mind privát felhasználásra. A lefolyó kamerával például hengervizsgálatokat is végezhet, és megvizsgálhatja a vezetékeket, a csöveket vagy a lefolyókat, valamint felderítheti a hézagokat és az üregeket a felújítási munkák során – vagy számos más munkafolyamat során.

Az endoszkópos kamera kijelzőjén láthatóvá válik a csövek belseje.

A kamerafej egy 30 m  hosszú üvegszálból készült kábel segítségével vezethető be a csőbe. Az endoszkópos kamera megfelelő különböző méretű csövekhez. A két különböző méretű megfelelően illeszkedik a csövek átmérőjéhez. A kamerafej és a kábel vízálló (IP68),  így az endoszkópos kamera nedves környezetben is használható. A kábel könnyedén követi a kanyarokat a kanyargós csőrendszerekben is. 

A rugalmas kamerafej 90°-ban forgatható és 105°-os látószöggel rendelkezik. A kamerafejbe beépített 12 LED lámpa biztosítja a szükséges világítást. A kiváló minőségű zafírlencse zord körülmények között is használható és borotvaéles képeket jelenít meg az LCD monitoron. A nyolcszoros digitális zoomnak és a független képigazításnak köszönhetően a cső legkisebb részletei is láthatóvá válnak. Az endoszkop kamera egy bázis kezelőegységen ketresztül vezérelhető.

Az egyszerű megtekintés mellett Ön hang és videofelvételeket valamint képeket is rögzíthet, amelyek értékes információkat nyújtanak a repedések vagy az eltömődések elemzése során.  A csőkamera az USB-csatlakozáson kívül egy SD-foglalattal is rendelkezik, így akár 256 GB-os SD-kártyákat is használhat a képek mentéséhez. Egy 8 GB-os SD-kártya a szállítási csomag részét képezi.

A csatorna kamera egy akkumulátorral működtethető, így a lefolyó kamerát olyan helyeken is használhatja, ahol nem áll rendelkezésre külső áramforrás. A mobil használat érdekében a videoszkóp egy stabil kofferben tárolható.

MŰSZAKI ADATOK