Tétel: EX10030556

|

Modell: SBS-EC-500

Endoszkóp kamera - 50 m - 12 LED - 7"-os kijelző

371 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • átláthatóság – 7-os TFT-kijelző a jó láthatóság érdekében napvédővel
  • fényes – 12 LED biztosítja a legjobb láthatóságot
  • hosszú – 50 m hosszú kábel lehetővé tesz hihetetlen hosszúságot
  • dokumentált – video és audio felvételek, valamint képek menthetők
  • mobil - praktikus szállítótáska kültéri használatra

TERMÉK LEÍRÁSA

Az ellenőrző kamera betekintést nyújt még a hosszú csövekbe is

Az eldugulás vagy katasztrófa oka gyakran mélyen a csőrendszer belsőjében rejlik. Hogy betekintést nyerhessen a cső belsőjébe és megvizsgálhassa a sérült részeket, válassza a Steinberg Systems endoszkóp karmáját.

A csőkamerával láthatja, hogy mi történik a cső belsőjében

A kamerafej ötvözött alumíniumból készült és egy 50 m hosszú üvegszálas kábellel kerül a csőbe betolásra. A lefolyó csatornákhoz való csatorna kamera különböző méretű csövekkel használható, két különböző méretű vezetőcsillagjával a cső átmérőjéhez illeszkedik. A kábel egy rozsdamentes acélból készült kábeldobra van feltekerve, mely fékkel is el lett látva. A kamerafaj és a kábel vízálló (IP68) és ennek hála nedves környezetben is használható. Kanyaros csövekben a kábel probléma mentesen képes akár 90°-os kanyarok megtételére is.

A rugalmas kamerafej 90°-ban forgatható és 105°-os látószöggel rendelkezik. A kamerafejbe beépített 12 LED-izzó biztosítja a szükséges fényt. A kiváló minőségű zafír lencse durva környezetben is használható és borotvaéles képeket jelenít meg a 16:9, valamint 4:3 formátumú LCD TFT-monitoron. Ezenkívül a nyolcszoros digitális zoom és a független kép igazítás a cső legkisebb részleteit is mutatja. A kamerát az alapvető vezérlőegységgel lehet vezérelni, alternatívaként a mellékelt távirányítót is lehet használni.

Az egyszerű nézés mellett MP4-formátumú videófelvételeket és képeket is készíthet, amelyek értékes információkkal gazdagítja Önt amikor a dugulást vagy törést elemzi. A csőkamera egy SD-nyílással is el lett látva, így a mentéshez akár 256 GB tárhelyű memóriakártyákat is használat, de egy 8 GB-os kártya már a szállítási csomagban is található.

Az endoszkóp kamera akkumulátorral működtethető, így a lefolyó kamerát olyan helyeken is használhatja, ahol nincsen külső áramforrás. Egy akkumulátortöltés 7 órás használatra elegendő és csak 5 óra elteltével az akkumulátor megint teljesen fel van töltve. A mobil használathoz a csőkamera egy stabil, vízálló műanyag (ABS) tokban tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK