Tétel: EX10030955

|

Modell: SBS-RT-2000B

Futómacska - 2000 kg - övszélesség: 90–125 mm - lánccal

40 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – max. 2000 kg teherbírással és egy stabil, 3 m hosszú lánccal
  • biztonságos – az 1,25 biztonsági tényezővel a futómacska megfelel a legmagasabb követelményeknek
  • robusztus – a tartós haladómű kiváló minőségű anyagokból készült, szerkezete rendkívül stabil, a legfontosabb elemek öntöttvasból vannak
  • flexibilis – az övszélesség tartománya 90–125 mm között állítható
  • egyszerű – a futómacska összeszerelése és kezelése egyaránt egyszerű

TERMÉK LEÍRÁSA

Manőverezzen nehéz rakományokkal könnyedén: a Steinberg Systems teherbíró futómacskájával!

A Steinberg Systems futómacskájával könnyedén helyezhetők át egyik pontból a másikba legfeljebb 2000 kg tömegű terhek. A tartós futómacska kiválóan alkalmas professzionális használatra gyárakban, újrafeldolgozó üzemekben, a hajógyártásban, az iparban, illetve bárhol ahol nagy terheket szükséges mozgatni.

Tartós haladómű professzionális szerszámaink és készülékeink közül

A strapabíró öntöttvas konstrukciónak köszönhetően a futómacska megbízható segítséget nyújt Önnek a nehéz terhek emeléséhez hosszú éveken át. A haladómű hosszú élettartamáról továbbá egy bevonat gondoskodik, amely védi az eszközt korróziótól.

Az 1,25-ös biztonsági tényezővel (maximális kapacitásból kiindulva) a haladómű megfelel a legmagasabb követelményeknek, és garantálja a biztonságos és sérülésmentes munkavégzést, amelyet a négy öntöttvas görgő könnyít meg. A dupla görgős rendszer kialakítása megfelel az egyenes, a kúpos, illetve a görbe sínekhez is.

A kompakt felépítésnek, valamint a 90–125 mm-es flexibilis övszélességnek köszönhetően a futómacska gond nélkül szerelhető fel a megfelelő szélességű sínekre. A futómacska gyorsan telepíthető és garantálja a nehéz terhek gyors, egyszerű és hatékony mozgatását. A szállítási csomagban található 3 m hosszú láncnak köszönhetően a kézi futómacska azonnal használatra kész. 

MŰSZAKI ADATOK