Tétel: EX10030735

|

Modell: SBS-LI-65

Laboratóriumi inkubátor - 70 °C-ig - 65 l - légkeringés

474 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – állandóan tartja a hőmérsékletet 70 °C-ig ± 1.5 °C pontossággal, 0–9999 perces időzítővel automatikus kikapcsolással
  • hatékony – PID vezérlés LCD kijelzővel és légkeringéssel
  • tágas – belső tér rozsdamentes acélból, 65 l-es kapacitással
  • légmentesen záródó – a szilikongumiból készült, hőálló ajtótömítés biztonságosan lezárja a belső teret
  • tartós – robusztus ház hidegen hengerelt, elektrosztatikusan bevont acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

Megfelelő hőmérséklet a laboratóriumi inkubátorban

A mikroorganizmusoknak, a sejtkultúráknak és a csíráknak van egy közös tulajdonságuk: állandó hőmérsékletre van szükségük az optimális fejlődéshez a laborban. Erre garancia a SBS-LI-65 laboratóriumi inkubátor a Steinberg Systems-től. Az optimális hőmérséklet-szabályozásnak és a robusztus háznak köszönhetően a   labor inkubátor megbízható, könnyen és hatékonyan használható segédeszköz minden gyógyszerészeti, az orvostudományi, élelmiszeranalitikai laboratóriumban és kutatólaboratóriumban.

Kiváló minőségű inkubátor a Steinberg Systems-től

A inkubátor biztosítja az optimális feltételeket a PID programok segítségével, amelyek az érintésvezérlésű kezelőpanel segítségével állíthatók be, és az LCD képernyőn ellenőrizhetők. Rendelkezésre álló funkciók az idő- és a hőmérséklet-beállítás, a túlmelegedés elleni védelem, az időzítő és az automatikus kikapcsolás. A hőmérséklet-szabályozó pontosan tartja a beállított hőmérsékletet 5–70 °C között, a beállított 0–9999 perces időnek megfelelően, amely során a legalacsonyabb hőmérséklet soha nem esik a szobahőmérséklet alá. Ezt az érzékelők folyamatosan ellenőrzik, és automatikusan korrigálják, ha eltérések lépnek fel. A laboratóriumi inkubátor ± 1.5 °C pontossággal tartja fenn a hőmérsékletet. A légkeringtető rendszer egyenletesen osztja el a hőmérsékletet a belső térben, így nem léphetnek fel hőmérséklet-ingadozások. A hőmérséklet a digitális kijelzőn függetlenül korlátozható. A készülék emellett UV-fény segítségével működő sterilizáló funkcióval is rendelkezik.

A tágas belső tér ajtaja légmentesen záródó szilikongumi tömítéssel van lezárva, ami gondoskodik a minimális hőmérséklet-veszteségről a kultúrák vagy a baktériumok inkubálása során. Az edzettüveg-ablak szintén hőálló és lehetővé teszi az Ön számára az inkubátorban zajló folyamatok megtekintését.

A belső tér rozsdamentes acélból készült, vagyis könnyen kezelhető, és nem érzékeny a korrózióra vagy más környezeti hatásokra. 65 l-es kapacitásával a labor inkubátor rendkívül tágas. Az állítható magasságú betéteknek köszönhetően a belső tér optimálisan használható és igazítható a különböző mintákhoz és kultúrákhoz.

A ház robusztus, hengerelt acélból készült és elektrosztatikus bevonattal lett ellátva, amely rendkívül tartóssá teszi a külső burkolatot, így a labor inkubátor ellenáll a nagy terhelésnek, és könnyen tisztítható.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények