Akciós

Tétel: EX10030890

|

Modell: SBS-LF-164

Laboratóriumi kocsi - 2 polc/54 x 38 x 14 cm - 2 fiók - 3 tartály - 20 kg

51 590,00 Ft 82 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 2 könnyen elérhető polc, 2 praktikus fiókkal kiegészítve 
  • tágas – a 54 x 38 x 14 cm-es polcok és a 17 x 35 x 8 cm-es fiókok bőséges tárolóhelyet biztosítanak munkaeszközei számára
  • mobil – 4 kerék műanyagból (ABS/PVC), két rögzítőfékkel és tolófogantyúval
  • kényelmes – 3 rugalmas, 360°-ban forgatható tartály (az egyik fedővel) a hulladék gyors eltávolításához
  • robusztus – stabil (ABS) műanyagszerkezetet 20 kg teherbírással

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig minden kéznél van – a mobil laboratóriumi kocsin!

Szereti, ha mindig jól áttekinthetőek a munkafolyamatok és mindig kéznél vannak a szükséges eszközök? Akkor használja a Steinberg Systems laboratóriumi kocsiját! Legyen szó állványokról, kémcsövekről, folyadékokról vagy papírtörlőről: a 2 polccal és 2 fiókkal ellátott tárolókocsin rendezetten tárolhatja felszereléseit.

Stabil és mobil! A Steinberg Systems gurulós kocsija

Helyezze el munkaeszközeit kényelmesen, elérhető távolságban a tágas gurulós kocsi 2, 54 x 38 x 14 cm-es polcán! A gurulós szállító kocsi pereme megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül leessenek a polcokról. Ugyanakkor a tárolókocsi egyik oldala nyitott, így Ön könnyen elhelyezheti felszereléseit a polcon. A két 17 x 35 x 8 cm-es fiókok kényelmes magasságban helyezkednek el a felső polc alatt, és további tárhelyet kínálnak.  A gurulós kocsi a keletkező hulladék tárolására is megfelelő: rögzítse a 360°-ban elforgatható 3 praktikus tartályt (egy fedővel rendelkezik) a kocsihoz a saját igé

A munkaeszközeit és a folyadékokat eddig szekrényekben vagy egy külön helyiségben tárolta, de most szeretne mindent a munkaasztalához vinni? A laboratóriumi szállítókocsi rengeteg helyet kínál, és a négy keréknek és a tolófogantyúnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállíthatja felszereléseit oda, ahol épp szüksége van rájuk! Az ABS-ből és PVC-ből készült görgők anyagkeveréke rendkívül kíméletes, még az érzékeny padlófelületekhez is. A szükséges stabilitás érdekében pedig egyszerűen húzza be a két megbízható rögzítőféket.

A tartós műanyagból készült csövekkel és polcokkal rendelkező szállítókocsi felépítése rendkívül stabil, és akár 20 kg-ig terhelhető. A felhasznált anyag könnyen tisztítható és tartós, így a gurulós szállítókocsi intenzív igénybevétel esetén sem fog csalódást okozni Önnek. A laboratóriumi használaton kívül a kocsi számos más alkalmazási területre is tökéletes választás, ahol mobil és jól rendezett tárolóhelyre van szüksége!

MŰSZAKI ADATOK