Tétel: EX10030450

|

Modell: SBS-MR-2000

Mágneses keverő - fűtőlemezzel - 5 l - 2000 fordulat/perc

139 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony - 200 - 2.000 fordulat/perc-es keverési sebesség lehetővé teszi még a viszkózus folyadékok egyenletes keverését is
  • tágas - 19 x 19 cm-es kerámia lemez a folyadékok keveréséhez és melegítéséhez
  • gyors - rövid felmelegdési idő maximum 350 °C-ra
  • E-cigaretta - ideális egyedi folyadékok előállításához
  • praktikus - állvány hőmérséklet-érzékelővel a pontos eredmények eléréséhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Minden tökéletes folyamatban a Steinberg Systems mágneses keverőjével

Ha laboratóriumban vegyszereket vagy más folyadékokat szeretne keverni, akkor a mágneses keverő a tökéletes eszköz ehhez. A keverőmágnes zárt tartályokban is tud keverni és ezzel lehetővé teszi folyadékok keverését anélkül, hogy ezekkel közvetlenül érintkezne. Emiatt különösen alkalmas e-cigaretta folyadékok előállításához.

A tökéletes keverés optimális hőmérsékleten minden keverékhez

A mágneses keverő fűtőlapja akár nagy, 5 liter kapacitású edényekkel is képes dolgozni. A digitális kezelőpanelen keresztül kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet, a keverési sebességet és az időzítőt. Az értékeket egy kijelzőn keresztül könnyen ellenőrizheti. A hőmérséklet 350 °C-ig állítható, emellett a fűtőlapot a gyors felmelegedési ideje jellemzi. A keverési sebesség, amellyel a folyadékban lévő keverő mozgatható, 200 és 2.000 fordulat/perc közötti tartományban szabályozható. Ennek köszönhetően még viszkózus anyagok is megbízhatóan keverhetőek. Az időzítő segítségével meghatározhatja, hogy mennyi ideig keverjen az eszköz. A maximális keverési idő 9.999 perc. A fűtési és a keverési funkció egymástól függetlenül használható.

A fűtőlemezzel ellátott mágneses keverőgép egy állvánnyal rendelkezik, amelyet szükség esetén közvetlenül a porszórt házhoz rögzíthet. Ez főképpen a hőmérséklet-érzékelő számára készült, amelynek segítségével még pontosabban ellenőrizheti a hőmérsékletet. Összességében a mágneses keverőgép rendkívül alkalmas mindennapi használatra, az acélból készült erős szerkezetének és a tartós kerámia lemeznek köszönhetően.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK