Tétel: EX10030711

|

Modell: SBS-PF-100W

Platform mérleg - 100 kg / 0,01 kg - kábel nélkül

73 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – tartós és robusztus anyag a rozsdamentes acélnak köszönhetően
  • erős – terhelhetőség: 0.2-100 
  • praktikus – újratölthető akkumulátor
  • nagy – 300 x 400 mm-es felület
  • pontos – nagy pontosságú mérleg vezeték nélküli vezérlő- és kijelzőegységgel

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos platform mérleg kábel nélküli vezérlő- és kijelzőegységgel

A platform mérleg tökéletes minden alkalomra, amikor valamit meg kell mérni. Akár professzionális, akár privát használatra, az abszolút pontosságnak és a kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően az ipari mérleg ideálisan használható bárhol.

Nagy teherbírás és abszolút pontosság!

Az ipari mérleg súlytartománya 0.2-100 kg. A mérés pontossága 0,01 kg. Az eredmények kg-ban vagy lb-ben jeleníthetők meg. 300 x 400 mm-es méretével a lapmérleg praktikus számos különböző felhasználási területre. Az ipari mérleg nem csak mérni képes, hanem össze tudja adni több mérés eredményét is, illetve manuálisan nullázható, így például a tartály súlya nem adódik hozzá a mérés eredményéhez.

Az újratölthető akkumulátorral felszerelt lapmérleg akkuideje 40 óra. Az energiatakarékos módnak köszönhetően az akkumulátor üzemideje rendkívül hosszú. A szállítási csomagban található 1,2 m hosszú töltőkábel segtségével a mérleg a helyhez kötötten, kábellel együtt is használható. A kábel nélküli vezérlő-, illetve kijelzőegységről könnyen leolvashatók a mérési eredmények.

A rozsdamentes acélnak és a vasnak köszönhetően a platform mérleg magas színvonalú, tartós, és stabil. A felhasznált anyagok kidolgozása kiváló minőségű, és megfelel a legmagasabb ipari sztenderdeknek.

MŰSZAKI ADATOK