Trustpilot

Szauna kellékek

Egyre több szálloda és vendégház, valamint edzőterem kínálja vendégeinek és ügyfeleinek a szaunázás lehetőségét, amely a test méregtelenítésére is alkalmas. Ma már gyakran az otthonainkban is megtalálhatóak a szauna. A megfelelően beállított szaunán kívül olyan kellékekre van szükség, amelyek biztosítják a megfelelően magas hőmérsékletet, valamint a fűtési szint, a világítás és az idő beállítását. Az expondo.hu üzletben minden szükséges kelléket megtalál a szaunához.

Ebben a kategóriában hatékony szaunával ellátott elektromos sütők széles választékából, valamint a legfontosabb paraméterek szabályozásáért felelős vezérlőpanelekből választhat. Valamennyi termék a német Uniprodo márka választékának része, amely az otthonokban, szállodákban, sőt éttermekben is használható, kiváló minőségű készülékek és kellékek biztosítására specializálódott. Javasoljuk, hogy tekintse meg többek között kéz fertőtlenítő adagolókat, falióráinkat és kerti napernyőinket.

Elektromos szaunakályhák az Uniprodo-tól

A hivatalos Uniprodo üzletében különböző térfogatú szaunákhoz tervezett elektromos szaunakályhákat talál. A készülékek 3-6 m3, 5-9 m3 vagy 9-13 m3 térfogatú kis és közepes méretű helyiségekbe alkalmasak. Minden modellre jellemző a szauna méretéhez igazított teljesítmény, így a maximális hőmérsékletet nagyon gyorsan eléri. A tűzhelyek termosztátokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűtés szintjét az Ön igényei szerint állítsa be.

A készülék tervezésekor arra is ügyeltek, hogy a szerkezet ne csak a hőnek, hanem a mechanikai sérüléseknek és a rozsdásodásnak is ellenálljon. Ezért használják többek között a rozsdamentes acélt, amely mindezekkel a tényezőkkel szemben ellenálló. Egyes modellek csúszásmentes lábakkal vannak ellátva a stabilitás érdekében. Ezenkívül egyes termékek viszonylag könnyű súlyúak, ami megkönnyíti a mozgatásukat. A falra is fel lehet akasztani őket. A szaunakályhák hatalmas előnye a nedvességgel szembeni ellenállásuk. Az IPX4 védelmi osztálynak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az eszközök nem sérülnek meg, ha vizet locsol a kövekre, hogy gőzzel párásítja a levegőt.

Uniprodo szauna vezérlőpanelek

Az ebben a kategóriában kapható vezérlők tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik a szaunába való belépés előtt szeretnék előkészíteni a megfelelő körülményeket a szaunában. Az egyszerű kezelőpanelek a bejárat előtti falon vannak elhelyezve. Lehetővé teszik a megfelelő hőmérséklet, fényerő és még a működési idő beállítását is. A tartozékok tökéletesen működnek az Uniprodo tűzhelyekkel.

Szaunát épít és megfelelő szauna kellékeket keresi? Válasszon hatékony elektromos sütőket és vezérlőket az expondo.hu üzletből. Segítségükkel olyan szaunát hozhat létre, amelyben ellazulhat, valamint megtisztíthatja a szervezetét a káros méreganyagoktól. Győződjön meg a praktikusságukról. Adja le rendelését még ma!