Tétel: EX10050336

|

Modell: ULX-BF13

2 kordonoszlop kordonzsinórral - 150 cm - ezüstszínű - lapos fej

43 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – két oszlopból és egy zsinórból álló kordon az utasok optimális irányításához
  • stabil – betonból készült alap műanyag burkolattal
  • erős – 92.5 cm magas rozsdamentes acél oszlop, 51 mm átmérővel
  • rugalmas – a kordonzsinór könnyedén feszíthető 1,5 m-ig 
  • praktikus – a talpon található gumigyűrű garantálja a kordonoszlop zajtalan mozgatását és védi a padlót a karcolódástól

TERMÉK LEÍRÁSA

Erre tessék! A kordonoszlopok zsinórral mutatják az utat

Gondoskodjon üzletében, szállodájában, rendezvényén vendégei irányításáról a ulsonix kordonoszlopával. A kordonoszlop gyorsan és biztonságosan felállítható. A stabil zsinór segítségével elzárhatja a területeket, és egyértelműen mutathatja látogatóinak vagy ügyfeleinek a megfelelő utat. Csak bizonyos területeket szeretne ideiglenesen elzárni? A kordonoszlopot pillanatok alatt, mindenki számára jól látható módon helyezheti el.

Könnyen felállítható kordonoszlop

A maximális stabilitás érdekében használja a 320 mm átmérőjű betonalapot.  A stabil rozsdamentes acél kordonoszlop átmérője 51.  Az ezüstszínű felületek stílusos megjelenést nyújtanak. A kordonzsinór 150 cm hosszú. Használja a teljes hosszt, vagy szükség esetén csökkentse a távolságot az oszlopok között. Hosszabb távolságok esetén egyszerűen kombináljon egymással több kordonoszlopot.

A műanyag borítású betonalap horganyzott talppal rendelkezik. A  gumigyűrűnek köszönhetően a kordonoszlop kíméletes a padlóhoz, valamint könnyedén és zajtalanul mozgatható. Stabil felépítése ellenére a kordonoszlop rendkívül mobilisan használható és gond nélkül áthelyezhető.

MŰSZAKI ADATOK