Tétel: EX10050326

|

Modell: ULX-BF03

2 kordonoszlop szalaggal - 200 cm - fekete bevonatú vas

41 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – két oszlopból és egy szalagból álló kordon az utasok optimális irányításához
  • stabil – betonból készült alap műanyag burkolattal
  • erős – 91 cm magas fekete bevonatú vasoszlop, 63 mm átmérővel
  • rugalmas – négy oldalon rögzíthető a kordonszalaghoz
  • praktikus – a kordonszalag könnyedén kihúzható 2 m-ig

TERMÉK LEÍRÁSA

Erre tessék! A kordonoszlopok mutatják az utat

Gondoskodjon üzletében, szállodájában, rendezvényén vendégei irányításáról a ulsonix kordonoszlopával. A kordonoszlop gyorsan és biztonságosan felállítható. A szalag segítségével elzárhatja a területeket, és egyértelműen mutathatja látogatóinak vagy ügyfeleinek a megfelelő utat. Csak bizonyos területeket szeretne ideiglenesen elzárni? A kihúzható szalagos kordont pillanatok alatt, mindenki számára jól látható módon helyezheti el.

Csatlakoztassa egymással tetszés szerint a szalagos kordonoszlopokat!

A maximális stabilitás érdekében használja a 320 mm átmérőjű betonalapot. A stabil fekete beonatú vasoszlopok átmérője 63 mm. A fekete bevonatú felületek stílusos megjelenést nyújtanak. A területek lezáráshoz húzza ki a 2 m-es szalagot az oszlop tetejéről, és rögzítse a másik oszlophoz. Minden szalagos kordonoszlop négy felfüggesztési ponttal rendelkezik, így a szalagot rendkívül rugalmasan feszítheti több irányba, vagy több kordonoszloppal is kombinálhatja.

A műanyag borítású betonalap rozsdamentes acél talppal rendelkezik. A  gumigyűrűnek köszönhetően a kordonoszlop kíméletes a padlóhoz, valamint könnyedén és zajtalanul mozgatható. Stabil felépítése ellenére a kihúzható szalagos kordonoszlop rendkívül mobilisan használható és gond nélkül áthelyezhető.

MŰSZAKI ADATOK