Gesamtansicht von Ultraschallreiniger - 3 Liter - Degas - Sweep -Puls
Ultrahangos tisztító - 3 liter - Degas - Sweep - Pulse
84369,00 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Ultrahangos tisztító - 3 liter - Degas - Sweep - Pulse

Gyártó: ulsonix | Cikkszám: EX10050016 | Típus: Proclean 3.0DSP

Gesamtansicht von Ultraschallreiniger - 3 Liter - Degas - Sweep -Puls
Frontalansicht von Ultraschallreiniger - 3 Liter - Degas - Sweep -Puls
Ultrahangos tisztító - 3 liter - Degas - Sweep - Pulse
Ultrahangos tisztító - 3 liter - Degas - Sweep - Pulse
Videó lejátszása
360°-os fotó
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
84369,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

 • Ingyenes házhozszállítás Magyarországon

  ?

  Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

 • 30 napos visszaküldési lehetőség

  ?
 • 3 év garancia

Termék különlegességei

 • MULTI
 • Kapacitás: 3,0 liter
 • Ultrahang teljesítmény: 160 W
 • Ultrahang frekvencia: 37 kHz
 • Fűtési teljesítmény: 200 W

 • Könnyű használat és tisztítás
 • Rendkívül erős teljesítmény
 • Rozsdamentes acél
 • Kímélő eljárás
 • Magas tisztító frekvencia
 • Gyors és higiénikus
 • Gáztalanító funkció (Degas)
 • Sweep funkció
 • Pulse funkció
 • Az ultrahang erősségének kiválasztásának lehetősége
 • Fogantyúk

Ultrahangos tisztító - 3 liter - Degas - Sweep - Pulse

Az Ulsonix professzionális PROCLEAN 3.0DSP ultrahangos tisztítógépe ipari használatra lett tervezve, és kímélve, ám hatékonyan tisztítja a kívánt anyagot. A magas tisztítási frekvencia biztosítja a használt tisztítószer magas frekvenciájú rezgését. Így a PROCLEAN 3.0DSP ultrahangos tisztítógép még a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja.

Típus
PROCLEAN 3.0DSP
Állapot
Új
Bemeneti feszültség
230 V, 1 fázisú
Sorozat
MULTI-FUNCTION
Kapacitás:
3 liter *
A tartály belső méretei
23,8 x 13,8 x 10 cm
Ultrahang frekvencia:
37 kHz
Ultrahang teljesítmény:
160 W
Fűtési teljesítmény:
200 W
Fogantyúk
Igen
Fedél
Igen
Gáztalanító funkció (Degas)
Igen
Sweep funkció
Igen
Pulse funkció
Igen
Az ultrahang erejének beállítási lehetősége
Igen
Méretek (HxSzxM)
17,4 x 30 x 25,5 cm
Súly
3,65 kg
Szállítási méretek (H x Sz x M)
34 x 26 x 31 cm
Szállítási súly
4,3 kg

(* Az enyhén kúpos alakú a tartály és a "kerek" sarkok miatt nem éri el teljesen a 3 litert.)

Műszaki rajz
A csomag tartalma

Itt találhat részletes áttekintést a csomagról

 • Ultrahangos tisztító
 • Kosár
 • Fedél
 • Hálózati csatlakozó
 • Használati útmutató

A gáztalanító funkció (D)

Az Ulsonix Proclean 3.0DSP ultrahangos tisztító rendelkezik egy gáztalanító funkcióval, ami eltávolítja a folyadékokban lévő gázokat (pl. széndioxid) az ultrahang hullámok segítségével. A frissen betöltött, vagy régebb óta tárolt és használaton kívül lévő tisztító folyadékok gázokat tartalmaznak, amik negatívan befolyásolják a tisztítás hatásfokát. Emiatt, a tartályban lévő folyadékot betöltés, vagy egy napos állás után gáztalanítani kell, a tisztítás előtt 5 - 10 perccel (tartozékok és tisztítószerek nélkül). Ennek elmulasztása esetén a készülék tisztítóhatása jelentősen lecsökken. Gáztalanítás során a kavitációs zaj csökken, és az ultrahangos tisztító halkabban működik. Az alacsonyabb zajszint nem az ultrahang teljesítményének csökkentését jelzi, hanem épp ellenkezőleg, a gáztalanítás folyamatának végét, és egyben a tisztítás minőségének javulását. Ha nem használják a gáztalanítást, akkor a folyadékban az összes ultrahangos energia elveszik a hullámformák súrlódása miatt, és így a munkadarabot alig éri el. A gáztalanítás tehát jelentősen csökkenti a tisztító ciklus idejét a gépnek, és gyorsan megszabadul minden felgyülemlett buboréktól. Így ez a folyamat egy jelentős előnyt nyújt önnek: Csak gáztalanított folyadékban tud elegendő kavitációs buborék képződni, és így a tisztítási folyamat hatékonyabb lesz. Ezt az újfajta technológiát alkalmazzák, mert hatékonyan gyorsítja fel a tisztítási folyamatot, különösen újonnan való használatnál. Ennek a minőségi gépnek a gáztalanító funkciója kimondottan kímélővé és hatékonnyá teszi a tisztító folyamatot, mely sokszorosan felgyorsítja a folyadék gáztalanítását. Bár az ultrahangos művelet is gáztalanít, ám ez a folyamat, a tartály méretétől függően jelentősen lassabb. A gáztalanító funkció legnagyobb előnye, hogy segíti önt, miközben erősen szennyezett darabokat, illetve ezüstöt vagy rezet tisztít. A gáztalanító funkció egyszerűen praktikus és időt spórol önnek!

 

A Sweep funkció (S)

Az Ulsonix PROCLEAN 3.0 DSP professzionális ultrahangos tisztítógép rendelkezik egy bekapcsolható Sweep funkcióval, ami frekvencia moduláció segítségével gondoskodik a hanghullámok optimális eloszlásáról a tisztító folyadékban. Ez a készülék egy újszerű ultrahang generátorral rendelkezik, egy speciális ultrahang jelátalakítóval. Ez a gép kiemelkedik a többi ultrahangos tisztító közül, hála a speciális Sweep technológiának. Közvetlenül összehasonlítva más, hagyományos generátorral rendelkező rendszerekkel, ez az újfajta generátor garantálja a hanghullámok különféle elosztását a tisztító folyadékban. Az így kapott hullámforma, mint ahogy a grafikonon is látható, mutatja a Sweep funkció hatékonyságát. A tökéletesen tiszta végeredmény önmagáért beszél.

 

proclean-sweep-de

Hogyan működik az Ulsonix Proclean 3.0DSP professzionális ultrahangos tisztító Sweep funkciója? A Sweep üzemmód használata közben a kimeneti frekvencia modulálódik a központi frekvencia érték körül. Ez azt jelenti, hogy az oszcilláció rendszer újszerű ultrahang-generátor üzemi frekvenciája 37 kHz. Emellett, ez a rezgés modulálható 36 és 38 kHz frekvencián is. Ezzel az eljárással a tisztítási idő jelentősen csökken, és ez megakadályozza az érzékeny munkadarabok rongálódását. A Sweep technológia megkönnyíti, hogy a hanghullámok a kosár rácsozatán keresztül eljussanak a tisztítandó anyaghoz. A tisztítási eredmények javulnak, és ösztönzik az ultrahangos kavitációt szokatlan tisztítószereknél is. Ez a kavitációs hatás nem található meg hagyományos készülékekben. Az álló hullámok hatása csökken, és így javítja a hanghullámok eloszlását, és az ön tisztítófolyadékának javítja a teljesítményét és hatásfokát.

 

A Pulse funkció (P)

Az Ulsonix Proclean 3.0DSP ultrahangos tisztító lehetőséget ad önnek a Pulse üzemmóddal, hogy a gépen a hanghullám frekvenciáját beállítsa. Ez az érték a gyári 100%-ról 120%-ra állítható. A bekapcsolható Pulse funkció kiválóan alkalmas a tisztítási folyamat intenzívebbé tételére, hogy a makacs szennyeződéseket is el tudja távolítani. Ezen túlmenően, friss tisztítófolyadék használatánál, illetve kosár cserénél a készülék működőkepéssége optimális lesz. Ennek eredménye egy gyorsabb kavitáció, és így a tisztítási idő lerövidülése. Ezzel a funkcióval a fázisokat a minimumra csökkentették, ami optimalizálja a készülék tisztító képességét, még magas igénybevétel esetén is. Tehát, ha magasabb teljesítményre van szüksége, mint amivel a gép alapból rendelkezik, használja nyugodtan a Pulse funkciót. Az így keletkező csúcs teljesítmények kimondottan alkalmasak sokrétű felhasználásra a biotechnológiában, illetve a nehezen oldódó anyagok fellazításánál. A készülék tehát univerzálisan alkalmazható.

 

Az ultrahang erősségének kiválasztásának lehetősége

Az Ulsonix Proclean 3.0DSP professzionális ultrahangos tisztítógép lehetőséget ad önnek, a hanghullámok erősségének kézi beállítására, 40%, 70% vagy akár 100% értékben. Személyes igényeinek megfelelően választhatja ki a kívánt erősséget. Az ultrahang intenzitása a vezérlőpanel segítségével, gyorsan és egyszerűen beállítható. Az ultrahang ereje a tisztításnál játszik fontos szerepet. Önnek egy különösen törékeny, sérülékeny darabot kell megtisztítania? Akkor javasoljuk, hogy kisebb erőt használjon, hogy a tisztítandó darab ne törjön el. A magas ultrahangos erő kimondottan hatékony nagyobb daraboknál és eszközöknél. Tehát, nem számít mit szeretne tisztítani, az ultrahang beállításának köszönhetően az eszköz univerzálisan bevethető, és aktívan segíti az ön munkáját.

Az Ulsonix egyet jelent a kiváló minőségű ipari termékekkel. Modern ultrahangos tisztítónk hatékony tisztítást és sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan kell használni legkedveltebb termékeinket. Győződjön meg Ön is árucikkeink magas teljesítményéről!

3 2 értékelés alapján

Rendezés...

Értékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Felülvizsgálat Dirk (2020.05.05.)
Felülvizsgálat Dirk (2020.05.05.) Im Vergleich zu anderen Geräten dieser Klasse preiswert, bei genauer Betrachtung aber auch nicht mehr.

Auf den ersten Blick ein wertiges Gerät, gut verpackt, Edelstahl, Metalldrehknöpfe, blau beleuchtetes LCD-Display.
Das wars dann aber leider auch. Funktional leider doch eher wie Chinaware.
Die beiden Drehknöpfe sind mechanische Drehschalter mit festen (11) Stufen.
Temperatur: 0 und 30-80 Grand in 5 Grad-Schritten, soweit ok und völlig ausreichend.
Zeit: in Intervallen von 0, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, 30 und 60 Minuten. D.h. 10 Schritte von 1-30 Minuten und dann ein Riesenschritt auf 60 Minuten. Ich hätte mir hier eine sinnvollere Teilung gewünscht (z.B. ... 15, 20, 30, 45, 60).
Die Sensor-Folientasten in der MItte wirken etwas billig, die grüne Plastikplatte gibt weich nach, das Display flackert (wie schon von anderen beschrieben und vom Hersteller für gut befunden).
Insbesondere bei Pulsbetrieb flackert es nicht nur heftig, auch der Tastenpipser quitscht unmotiviert im flackertackt des Displays mit. Hier zeigt sich pure China-Haptik.
Das angegebene Volumen schließt wohl den Raum der Elektronik mit ein.
Das 3 Liter Gerät war nach 2 Liter gut voll. Ohne Korb und zu reinigende Teile schafft man es auf 2,5 Liter bis kurz vor Überlaufen, dann sollte man es aber besser nicht mehr einschalten, sonst gibts Sauerei.
Mit Korb hat man ein reales Reinigungsvolumen von gut 1 Liter.
Ein 1 Liter Tetrapack passt genau in den Korb und kann gut als Orientierung für die maximalen Abmessungen der zu reinigenden Teile verwendet werden.
Für mich ist das Gerät damit leider etwas zu klein, ich hätte bei einem 3 Liter Gerät eigentlich etwa 2 Liter Raumvolumen als Abmessung für zu reinigende Teile erwartet.
Das Gerät funktioniert, aber von Qualität und Reinigungsvolumen bin ich eher ernüchtert.

Felülvizsgálat Alessandro (2020.01.16.)
Felülvizsgálat Alessandro (2020.01.16.) Absolut Preiswertes Gerät

Für den Preis ein absolut gutes Ultraschallgerät. Der Ultraschall ist so stark wie er sein muss und der Geräuschpegel hält sich in Grenzen.
In meinen ersten 5 Reinigungsvorgängen konnte mit entsprechendem Reinigungsmittel eine gute Reinigungswirkung erzielt werden. Die Aufheizdauer ist für ein Ultraschallgerät gut (es ist kein Wasserkocher!).
Einziges Manko: Das LCD Display flackert und die Zahlen zeigen merkwürdige Werte an, wenn man im Puls Modus ist. Das ist insofern schade, da es sonst ein recht hochwertiges Gefühlt hinterlässt.

expondo experts reply 2020.04.02.

Sehr geehrter Alessandro,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, unseren Ultraschallreiniger zu bewerten. Wir haben das Gerät durch unsere Firmeneigenen Servicetechniker überprüfe lassen und konnten keinen Mangel oder eine Abweichung von er Norm feststelle. Das Gerät wurde mit dem Urteil "voll funktionsfähig" kostenfrei zu Ihnen retourniert. 

Wir bedanken uns sehr herzlich für den netten Kontakt und würden uns freuen, wenn wir Sie künftig wieder als Kunden begrüßen dürfen!

Mit freundlichen Grüßen,
expondo Customer Care

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00