(2) Vélemények

Tétel: EX10050192

|

Modell: PROCLEAN 6.0DSP

Ultrahangos tisztító - 6 liter - Degas - Sweep - Puls

159 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus - számos további funkció, mint például Degas, Sweep, Puls és memória
  • alapos - 3 ultrahangos hangjelző 240 W-os teljesítménnyel és 37 kHz-es ultrahangos frekvencia hatékonyan oldja a szennyeződéseket
  • nagy teljesítményű - 270 W-os fűtőteljesítmény 80 °C-ig melegíti a tisztítófolyadékot
  • tágas - nagy tisztítótartály, amelynek kapacitása 6 l
  • robusztus - könnyen kezelhető rozsdamentes acélszerkezet leeresztőcsappal
  • precíz - tisztítási idő időzítővel 0 és 60 perc között állítható be, illetve folyamatos működés is lehetséges

TERMÉK LEÍRÁSA

A hasznos ultrahangos tisztító plusz funkciókkal

A PROCLEAN 6.0DSP ultrahangos tisztító Degas, Sweep és Plus funkcióval, kiváló tisztítást szolgál egészségügyi rendelők és laborok, ékszerészek, órások és optikusok számára. Azonban műhelyekben is, ahol mechanikus alkatrészeket és szerszámokat kell tisztítani anélkül, hogy ezek károsodás érje, a készülék optimálisan használható. Otthoni használatra is tökéletes az ultrahangos tisztítóberendezés, ugyanis segítségével könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések különböző ékszerektől, érmékről, drágakövekről vagy szemüvegekről.

Az ultrahangos tisztító készülék egyéni tisztítóhatással

A Degas, Sweep és Pulse kiegészítő funkciók segítségével egyedileg befolyásolhatja a ultrahangos tisztító tisztítási viselkedését. A Degas funkció eltávolítja a tisztítófolyadékot a kötött gázoktól, ami korlátozhatja az ultrahangos tisztítás hatását. A sweep funkció biztosítja az ultrahangos frekvencia hatékonyabb eloszlását, ennek köszönhetően a tisztítási hatás növelhető. Az Puls funkció 120% -ra növeli a hullámfrekvenciát, így még makacs szennyeződéseket is eltávolít. A gyors memória funkciónak, vagyis a gyors memóriának köszönhetően az ultrahangos készülék rendkívül leegyszerűsíti a munkavégzést, ugyanis segítségével bármikor megszakítható a tisztítási folyamat, illetve visszatérhetünk a korábban beállított időtartamokhoz is.

A nagy LED-kijelzővel ellátott digitális vezérlőpanelen, a tisztítási idő 0 és 60 perc között beállítható, vagy a makacs szennyeződések esetén a folyamatos működés opciót is kiválaszthatja. Az ultrahangos tisztító fűtőteljesítménye 270 W, amely a tökéletes eredmény elérése érdekében 80 °C-ig állítható be. Három hangjelző 240 Wattos teljesítménnyel, illetve 37 kH-es ultrahangfrekvenciával dolgozik, amelynek köszönhetően alaposan és hatékonyan távolítja el a nehezen hozzáférhető szennyeződéseket is. Akár még az olyan területekről is, amelyeket nem látunk.

A PROCLEAN 6.0DSP ultrahangos tisztító tartalmaz egy 6-l-es tartályt és rozsdamentes acélból készült kosarat plusz fedelet. A termék a kiváló minőségű tartozékainak köszönhetően nem csak stabil, hanem tisztítása is gyerekjáték.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

01.06.2023

Gerne wieder