(1) értékelés

Tétel: EX10050202

|

Modell: PROCLEAN 10.0S

Ultrahangos tisztító - Degas - 10 l

148 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus -Degas kiegészítő funkciója frissen tartja a tisztítófolyadékot
  • alapos - 4 ultrahangos hangjelző 240 W-os teljesítménnyel és 40 kHz-es ultrahangos frekvenciával hatékonyan oldja a szennyeződéseket
  • nagy teljesítményű - 300 W-os fűtőteljesítmény 80 °C-ig melegíti a tisztítófolyadékot
  • pontos - LED-kijelző gombokkal minden érték pontos beállításához
  • tágas - nagy tisztítótartály, amelynek kapacitása 10,0 l
  • robusztus - könnyen kezelhető rozsdamentes acélszerkezet leeresztő szeleppel

TERMÉK LEÍRÁSA

Az effektív ultrahangos tisztító Degas funkcióval

A PROCLEAN 10.0S ultrahangos tisztító Degas funkcióval, kiváló tisztítást szolgál egészségügyi rendelők és laborok, ékszerészek, órások és optikusok számára. Azonban műhelyekben is, ahol mechanikus alkatrészeket és szerszámokat kell tisztítani anélkül, hogy ezek károsodás érje, a készülék optimálisan használható. Otthoni használatra is tökéletes az ultrahangos tisztítóberendezés, ugyanis segítségével könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések különböző ékszerektől, érmékről, drágakövekről vagy szemüvegekről.

Az ultrahangos tisztító készülék egyéni tisztítóhatással

A Degas kiegészítő funkció segítségével egyedileg befolyásolhatja a ultrahangos tisztító tisztítási viselkedését. A Degas funkció eltávolítja a tisztítófolyadékot a kötött gázoktól, ami korlátozhatja az ultrahangos tisztítás hatását.

A nagy LED kijelzővel ellátott digitális vezérlőpanelen a tisztítási idő 0 és 99 perc között állítható be, de a folyamatos működés csak 60 percig lehetséges. Az ultrahangos tisztító fűtőteljesítménye 300 W, amely a tökéletes eredmény elérése érdekében 80 °C-ig állítható be. Négy hangjelző 240 Wattos teljesítménnyel, illetve 40 kHz-es ultrahangfrekvenciával dolgozik, amelynek köszönhetően alaposan és hatékonyan távolítja el a nehezen hozzáférhető szennyeződéseket is. Akár még az olyan területekről is, amelyeket nem látunk. Készülékünk olyan finoman végzi el a különböző tárgyak tisztítását, hogy azok felületét semmilyen jellegű kár nem érheti. A folyamat súrlódásmentes ultrahanggal és vízzel tisztít vagy tisztítófolyadékkal, és hatékonyan eltávolítja a legkisebb szennyeződéseket is.

A PROCLEAN 10.0S ultrahangos tisztító tartalmaz egy nagy 10 l-es tartályt és rozsdamentes acélból készült kosarat plusz fedelet. A termék a kiváló minőségű tartozékainak köszönhetően nem csak stabil, hanem tisztítása is gyerekjáték. Egy leeresztőszelepen keresztül a folyadék a tartályból könnyedén leengedhető. Ultrahangos tisztítónkat ergonómiailag úgy alakítottuk ki, hogy kényelemesen használhassunk a mindennapokban. A fedél megakadályozza a tisztítófolyadék elpárolgását, a fogantyúk megkönnyítik a készülék szállítását. A gumi lábak csökkentik a vibrációt és biztosítják a készülék stabilitását, bármilyen felületen is legyen felállítva.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Köpte den för att till att börja med rengöra en förgasare. Fungerade bra med det tog ju sin tid.