Új

Tétel: EX10250631

|

Modell: UNI_POOLS_20

Felfújható masszázsmedence - 1000 l - 6 fő - 130 fúvóka

159 990,00 Ft 184 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 1000 l-es kapacitásával a masszázsmedence elegendő helyet kínál akár 6 fő számára
  • erőteljes – gyorsan felfújható és felállítható a 600 W-os légfúvónak köszönhetően
  • intuitív – működtetés a LED-del ellátott elektronikus vezérlőn keresztül
  • meleg – 1800 W teljesítményű fűtőrendszer – a környezeti hőmérséklettől függően – óránként körülbelül egy-két fokkal melegíti fel a vizet
  • higiénikus – integrált vízszűrő rendszer 30 W-os szűrőszivattyúval
  • tartozékok – takaróval és alappal

TERMÉK LEÍRÁSA

130 fúvóka a maximális kikapcsolódás érdekében! A felfújható pezsgőfürdő 6 fő részére

A felfújható masszázsmedence az Uniprodo kerti tartozékai közül garantálja a luxust és a kikapcsolódást a mindennapok során A legfeljebb 6 fő befogadására alkalmas pezsgőfürdő medence minden kerti parti és wellnessoázis fénypontja lesz. A szállítási csomagban minden megtalálható, ami a medence pezsgőfürdő felállításához és üzembe helyezéséhez szükséges. Az Uniprodo medence kellékei között további kiegészítőket talál a medencékhez vagy úszómedencékhez.

A luxus és wellness nem kell, hogy sokba kerüljön!

A felfújható pezsgőfürdő űrtartalma 1000 l, belső mérete 160 x 160 x 65 cm. A pezsgőfürdős medencében akár 6 személy is kényelmesen elfér. A felfújható masszázsmedence rendkívül kényelmes: a padló PVC-ből készült habszivacs párnázattal, amely a hosszan tartó tartózkodást is pihentetővé teszi a pezsgő vízben.

A hatékony és 1800 W teljesítményű fűtési rendszernek köszönhetően a víz gyorsan felmelegszik. A nagy kapacitás ellenére a víz – a környezeti hőmérséklettől függően – óránként egy-két fokkal melegíthető fel. A szállítási csomagban található takaró gondoskodik a víz megbízható és energiatakarékos melegítéséről, valamint megvédi a vizet a lehulló levelektől és a szennyeződéstől. Az integrált vízszűrő rendszer a 30 W-os szűrőszivattyúval garantálja a maximális higiéniát.

A felfújható kültéri pezsgőfürdőben található 130fúvóka 1400 l/h áramlási sebességet biztosít és gondoskodik a kellemes masszázsról és mély relaxációról. A beállításokat, valamint a hőmérséklet-beállítást a LED kijelzővel ellátott intuitív vezérlő segítségével végezheti el.

A hatékony 600 W-os légfúvónak köszönhetően a pezsgőfürdő gyorsan felfújható és pillanatok alatt megtölthető vízzel. A kiváló minőségű és tartós anyagok biztosítják a felfújható kültéri masszázsmedence hosszú élettartamát. A takarón kívül a szállítási csomagban egy alaplapot talál, amely megvédi a medencét a sérülésektől.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények