Trustpilot
(6) értékelés

Hűsítő - 40 L víztartály - távirányító - 3 az 1-ben

98 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10250408

|

Modell: UNI_COOLER_07

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 25., csütörtök
Főbb jellemzők
  • sokoldalú - 3 az 1-ben eszköz: hűt, tisztít és párásít
  • hatékony - tartós hűtés a 40 l-es víztartálynak köszönhetően
  • költséghatékony - csak 150 W-os energiafogyasztás hűtési funkciónál
  • kényelmes - távirányító 5 m-es hatótávval és időzítővel
  • változó - 3 sebesség, 3 hűtési szint, hozzákapcsolható légkeverés funkció
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.2

6 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Amazon France

Kiváló

Igazi légfrissítő. A legtöbb léghűtő 450 m3/h-s, ez pedig 3000. Ez legyen a szabvány a látható eredmény érdekében. Hatékonyan hűtött egy nagy helyiséget, míg a régi K-mnél ez nem volt így, sőt, a szivattyú gyorsan elromlott. Nagyon jól van megcsinálva. A tetején van a jégtömb rekesz, ahol a vizet alulról felfelé szívják egy kis szűrővel, ami megszűri a vizet és hidd el, szerencsére ott van, ez megakadályozza a szennyeződéseket és a rovarok elpusztulását nem tömíti el a gépet. Az oldalán van a tartály, ahová a vizet rakod, adok hozzá jégkockákat. Ez a készülék hőmérővel is rendelkezik, amely a kiküldött levegő hőmérsékletét mutatja. Kérjük, amikor aktiválja a vizet, ne zárja be a helyiséget, hagyja nyitva az ajtót, mert különben a víz megreked a levegőben, és ugyanazt a hatást fogja kifejteni, mint egy nyári eső után, vagyis erős levegőt. A készülék remek, csak vigyázz, hogy ne zárd le, ahogy az előbb mondtam. A műanyagok nekem olcsónak tűnnek, de maga a készülék gyilkos, ha követi az utasításaimat. Nyilvánvalóan szükség lesz rá, ha egész nap működik, ne felejtse el gyakran adjon hozzá vizet, és váltson jégcsomagokkal és jégkockákkal. Végül hetente egyszer ürítse ki a lefolyót úgy, hogy a lefolyó mögött legyen, és ne alatta, mint más márkák. A családomban több embert megnyert ez a termék, és szeretnék megvásárolni. Remélem több adag érkezik.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon France

Lehűt

Csak az a baj, hogy volt egy kis zaja, ha nem is nagyon jó és 🆒

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Spain

Jó termék, jó ár

40m2-es helyiséghez elegendő teljesítményű termék. A tartály kapacitása lehetővé teszi, hogy szinte egész nap eltartható újratöltés nélkül. Teljes teljesítményen kicsit zajos, de a specifikációk ezt mutatják. Tetszik, de azt mondanám, hogy a kerekek lehetne kicsit jobbak, hogy nehéz mozgatni, forogni teljesen terhelt állapotban. Egyszóval jó termék, ami megfelel a leírt specifikációknak és verhetetlen áron.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Tökéletes lenne

Az áru tökéletes, a szállítás sajnos 8 nap és nem 1-3 nap a leírtak szerint.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Spain

Nagyon jó párologtató klíma

Nagyon elégedettek vagyunk a klímával, nem adtunk rá 5 csillagot, mert bár már ismertük, kicsit zajosabb, mint amire számítottam. De különben örülünk

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató véleményedet. Várjuk, hogy újra foglalkozhassunk Önnel. Hamarosan találkozunk és további szép napot.
Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Nem működik jól!!

Gyors volt a kiszállítás, de nem működik jól a gép: nem lehet hűtő üzemmódot választani!! A hőmérséklet 60 fokon van feltüntetve! Akkor csak ventilátorként működik.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket