Tétel: EX18000493

|

Modell: UNI_SAUNA_S01-SET

Készlet: szaunavezérlés és szaunakő - LED kijelző - 20 kg - Uniprodo szauna kályhákhoz

149 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • multifunkcionális - könnyen leolvasható LED kijelző hőmérséklet-, idő- és fényvezérléssel
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető, falra szerelés lehetséges
  • kompatibilis - Uniprodo UNI_SAUNA_V9.0KW és UNI_SAUNA_V6.0KW szaunakályhákhoz
  • tartós - magas színvonalú és ellenálló anyagok
  • hatékony - kiváló hőtároló és hővezető képesség
  • kompatibilis - károsanyag mentes kövek minden Uniprodo szauna kályhához, pl. UNI_SAUNA_V9.0KW, UNI_SAUNA_V6.0KW, UNI_SAUNA_11.5KW, UNI_SAUNA_S4.5KW

TERMÉK LEÍRÁSA

Szaunakő és szauna vezérlés! A tökéletes kiegészítő az Uniprodo szauna kályhákhoz

Szeretné egy eszközben kombinálni a hőmérséklet, az idő és a fény vezérlését finn szaunájában? A kiváló minőségű UNI_SAUNA_C01 szauna vezérlés az Uniprodo, a szépség és az egészség szakértőjének szaunatartozékai közül erre pont tökéletes! A kezelőpanel egyszerű felszerelése után a külső falra, a kapcsolódoboz felszerelése után a szaunakabin belsejébe, és a szaunakályhával történő összekötése után már semmi nem állhat a pihenés útjába.

Egészséges és pihentető izzadás a szauna kövekkel az Uniprodo szauna kiegészítői közül

A jól olvasható és nagyon kezelhető LED kijelzőn mindig szem előtt tarthatja a szauna fűtőkészülék működésével kapcsolatos összes fontos adatot - legyen szó a kiválasztott hőmérsékletről, a működési státuszról, a beállított időről, vagy a lámpa világításáról. A robusztus és stílusos kialakítású ABS műanyagból készült szauna vezérlő az Uniprodo UNI_SAUNA_V9.0KW és UNI_SAUNA_V6.0KW szauna kályhák vezérléséhez lett tervezve.

Az UNI_SAUNA_S01 szaunakövek kiváló hőtárolásuknak és hővezetésüknek köszönhetően még a szauna kályha kikapcsolása után is kellemes hőt árasztanak a szaunakabinban. A 13-18 cm-es szaunakövek egyedi mintázatuk miatt igazán figyelemfelkeltőek. Az optimális kályha effektus elérése érdekében a kisebb köveket gondosan a fűtőrudak közé kell rétegezni. A nagyobbakat pedig ennek megfelelően a kisebb kövek tetejére kell helyezni - mintha egy felfordított piramist építene.

A károsanyag mentes kövek ideálisan illeszkednek az Uniprodo összes elektromos szauna kályhájába, de megfelelők más gyártók legtöbb modelljéhez is. A csomagban található 20 kg szauna kő elegendő közepes- és nagyméretű szauna kályhákhoz. Tartósságuknak köszönhetően a kövek számtalan óra pihenést biztosítanak Önnek a szaunában. Hosszú életük és hatékonyságuk megőrzése érdekében, a köveket időnként újra kell rendezni, az egyenletes terhelés érdekében. A kövek cseréje privát szaunákban kétévente ajánlott - nyilvános szaunák folyamatos üzemeltetése mellett pedig a csere évente javasolt. Időnként tisztítsa meg a szaunaköveket alaposan meleg vízzel és egy kefével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK