Akciós

Tétel: EX10250510

|

Modell: UNI_TRAMPOLINE_06

Trambulin - Ø 244 cm - 100 kg - háló

59 790,00 Ft 93 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – egyszerre több gyermek számára is megfelelő a 100 kg-os teherbírásának köszönhetően
  • tágas – 244 cm-es átmérővel
  • egészséges – szabadtéri szórakozás, amely kalóriát éget, erősíti a szív- és érrendszert, és kíméli az ízületeket
  • biztonságos – a párnázat, a rugóborító és a háló minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt
  • egyszerű – gyors telepítés: a szerelési kiegészítők és az útmutató a szállítási terjedelem részét képezik

TERMÉK LEÍRÁSA

Extra biztonságos kerti trambulin

Az Uniprodo UNI_TRAMPOLINE_06 kerti trambulin felhőtlen kikapcsolódást garantál a szabadban. A trambulin könnyen telepíthető, masszív, rendkívül biztonságos, és max. 100 kg-ig terhelhető.

Nagy trambulin sport és egészség kategóriánkból a felhőtlen szabadtéri kikapcsolódáshoz

A trambulin külső méretei rendkívül nagyok. A kiváló minőségű rugóknak köszönhetően a 100 kg teherbírású, 244 cm átmérőjű trambulinon egyszerre több gyermek, vagy egy felnőtt ugrálhat. A trambulinos edzés remek új trend, mivel nem csak hatékonyan égeti a kalóriákat, erősíti a szív- és érrendszert, kíméli az ízületeket, de mindenekelőtt hihetetlenül szórakoztató.

A robosztus anyagoknak és a stabil konstrukciónak köszönhetően a kerti trambulin rendkívül tartós és biztonságos. A trambulin három stabil, horganyzott acélból készült dupla lábon áll. A trambulin ugrálófelülete rugalmas és ellenálló polietilénből készült. Az oldalsó rögzítések 15 mm vastag habszivacs párnázattal és egy időjárásbiztos, szintén polietilénből készült rugóborítóval lettek ellátva a sérülésveszély minimalizálása érdekében.

A párnázat és a rugóburkolat maximális biztonságot nyújtanak a nagy trambulin használata során. A strapabíró biztonsági háló garantálja az önfeledt szórakozást és a gondtalan edzést, valamint minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt. A háló gyorsan és egyszerűen rögzíthető a stabil oszlopokhoz, és megbízható védelmet nyújt edzés közben.

A nagyméretű trambulin könnyen felállítható a mellékelt szerszámok és a szerelési útmutató segítségével. A legideálisabb, ha a kerti trambulint puha felületre, például gyepre, faforgácsra vagy homokos területre helyezzük.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK