Trustpilot
Akciós
(10) értékelés

Vízlágyító gép - 1-6 fő - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

171 990,00 Ft 184 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10250398

|

Modell: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
171 990,00 Ft
171 990,00 Ft
0%
515 970,00 Ft
163 390,50 Ft
5%
859 950,00 Ft
154 791,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • egyszerű - az automatikus ASD2 vízlágyító szelepnek köszönhetően a bonyolult konfigurációk elmaradnak
  • tartós - az automatikus regenerációs mód hosszú, karbantartás nélküli élettartamot biztosít
  • tökéletes illeszkedés - 12 l-es gyantamennyiséggel e vízlágyító egység ideális 1-6 fős háztartások és cégek számára
  • hatékony - maximális 2,6 m³/h-ás vízáramlás
  • erős - a vízlágyító rendszer 0,15–0,5 MPa, vagyis 1,5–5,0 bar-os üzemi nyomással működik
  • biztonságos - a nem felhasználható vizet a megfelelő csatlakozáson keresztül a lefolyóba juttatja
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.5

10 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

jó és olcsó

jó készülék, de a használati utasítást a mellékelt készülékhez kell igazítani, a tömlőkhöz 1 hüvelyktől 15 mm-ig kell adaptereket szerezni, de a jobb nagykereskedőknél beszerezhető, kb 10 euróba kerül, ráadásul a víz keménysége nem állítható be Hollandiában a német keménységhez (Dh), de mmol-ban, az átalakítás egyszerű 1 mmol, 5,6 Dh Tekintse meg ezt a táblázatot, és tudni fogja, hogyan kell átváltani a víz keménységét. °dH °e °fH ppm mmol/l Német keménység 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 angol keménység 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 francia keménység 1 °fH 0,560 Ca 0,100 US 0,70 0,70 ppm. 6 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Vízkeménység átváltási táblázat

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Slovakia

Egyszerű teljesítés

Az áru jó állapotban, biztonságosan becsomagolva érkezett. A szűrő okos és ügyes. Bár a só az elülső részen lévő levehető mágneses burkolaton keresztül van. Ennek eredményeként a szolgáltatási terület nem növekszik.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Vízkőmentesítő rendszer

A legjobb készülék árteljesítménye megfelelő. Csak ajánlani tudom.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Gyors és hatékony

Először rendeltem lágyítót az expondótól, és nagy meglepetés volt, hogy az időt tiszteletben tartották, és a csomag szuper jól be volt csomagolva. Ajánlom ezt a kereskedőt, csak üzembe kell helyeznem.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Vízlágyító - 1-6 fő - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

A rendelés nagyon egyszerű volt, és a készülék pillanatok alatt megérkezett. Nagyon elégedettek voltunk a vásárlás teljes folyamatával és eredményével. A jövőben minden bizonnyal újra megkeressük az expando.it oldalt.

Eredeti értékelés megjelenítése

11 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Belgium

Remek termék. Megjegyzés: 4/4-es csatlakozótömlők esetén: 3/4M-től 4/4F-ig csatlakozás szükséges. Költségek: 1,70 €/db

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

Első élmények

Nagyszerű készülék, a kézikönyv nagyon zavaros. Időben, jó csomagolásban szállítjuk. A weboldal azt írja, hogy a csatlakozás nem nehéz; És ez nem így van, amíg egyértelműen meg van írva, mire van szüksége! Például a csatlakozás mérete nem a Hollandiában használt szabványos méret. Tehát extra anyagot kell vásárolnia, hogy illeszkedjen. A flexibilis tömlők hatalmas méretűek, beszerelés után nehezen helyezhetők el, a rugalmasság a víznyomás miatt elveszik. A kézikönyv nem holland nyelvű, és ez időnként zavaró, mert a használt kifejezéseket fordítás nélkül nem könnyű megérteni, és a laikusok számára még ilyenkor is nehéz cselekvésre fordítani. A használati utasításban szereplő szavak nem egyeznek meg a készülék kijelzőjén megjelenő menüben szereplő szavakkal. Ez nagyon zavaró! Nekem például egy fél reggelembe telt, mire sajtot készítettem belőle, miközben valójában szuper egyszerű. Csak a megfelelő szavakat kell használni, hogy megfeleljenek az eszközhöz tartozó szavaknak. A készülék végső működése rendben van, és erre nem lehet panasz. Miután csatlakoztatta, alapvetően nem kell többé aggódnia. Célszerű plusz bypass beépítése, hogy a regenerálás és/vagy munkavégzés során továbbra is igénybe lehessen venni a vízellátást.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Vizlágyitó gép 1-6 fő

Magyarországon sajnos nincs a cégnek szervize, igy a beüzemelést a vevőnek saját magának kell elvégeznie. Ez elvben nem lenne nehéz de a mellékelt Használati Utasitás leirása - nem túl sok műszaki vénával rendelkező vevő részére - bonyolult és néhol nehezen érthető. Pl. nem találtam meg a kivánt nk fok beállitásának módját.... stb. Egy lépésről-lépésre megirt Utasitás nagyon megkönnyitené a vevő dolgát.

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Első osztályú vízlágyító

Közel egy hónapja használom,száz százalékig meg vagyok elégedve vele.Kissé kételkedtem a négy nap szállítási időben,de kellemesen meglepődtem amikor negyedik nap,ügyesen becsomagolva,ötletesen a belseje egy felfújt uszógumival kipöckölve becsengetett a postás és átadta a vízlágyítót.Első ránézésre és most egy hónap használat után is elmondhatom,hogy a minőség ebben az esetben meghaladja az árat.A szerelés egyszerü ,kb egy fél óra alatt a két 1'' tömlővel az óra után simán beiktattam.A szakkönyv,na az más tál tészta,mintha semmi köze nem lenne hozzá.A menü az nem azonos a könyvben szereplővel,a kifejezések furák és amikor megláttam a mmol/-t,azt hittem,hogy a vércukorszintemre kíváncsi.Ezért hullt le egy csillag.Ha sikerül ezen túltenni magunkat,ami bizony egy fél napot igénybe vett és még vagy két napig fúrdalta az oldalamot,garantáltan meg leszünk elégedve.Meg aztán egyszeri jó beállítás után egyébb dolgunk nincs mind időnként sóval feltölteni.Csak ajánlani tudom.

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Belgium

Jó vízlágyító

Jó és alacsony árú vízlágyító, egyszerű telepítés, holland kézikönyv elérhető a honlapon, de laikusnak lehetne kicsit áttekinthetőbb, ez lehetetlen. Valaki, akinek van tapasztalata, kitalálja, de ne húzza meg túl erősen a hajlékony tömlőket, különben a tömítések hibásak lesznek. Maga a vízlágyító kevés pénzért nagyon jó termék, csak ajánlani tudom. Tájékoztatásul a flexibilis tömlők csatlakozásai 4/4.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket