Trustpilot
(7) értékelés
Wiesenfield

Pelletáló gép - max. 100 kg / h - Ø 120 mm - zárható rekesz

372 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10280046

|

Modell: WIE-PM-1500

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
372 990,00 Ft
3+
5%
354 340,50 Ft
5+
10%
335 691,00 Ft
10+
15%
317 041,50 Ft
Főbb jellemzők
  • sokoldalú - pelletet állít elő etetéshez, trágyázáshoz vagy szerves anyagokkal történő fűtéshez
  • erőteljes - 60-100 kg / h takarmány vagy 40-60 kg / h faforgács
  • erőteljes - a 3000 W-os motor 1430 fordulat/perc sebességet biztosít
  • tartós - hosszú eltarthatóság a 60-80 °C-ig történő hevítésnek köszönhetően
  • intuitív - kompakt, mobilis és könnyen kezelhető gép négy keréken
Tartozékok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Öntöttvas
Ötvözött acél
Szín
Szürke
Feszültség [V]
400
IP védettség
IP55
Konténer mérete [mm]
Ø275
Töltési mennyiség [kg/h]
60-100
Teljesítmény [W]
3000
Görgők száma
1
Fűrészpor kapacitás [kg/h]
40-60
Folyamatos munkaidő [h]
24
Üzemi hőmérséklet [°C]
60–80
Maximális teljesítmény
6 kW
Matrica átmérője
120 mm
Kulcsok száma
4 Pc
Matrica nyílás átmérője
6 mm
Vészkapcsoló
Igen
Forgási sebesség [rpm]
1430
Méretek (HxSzéxMa)
90 x 30 x 73 cm
Súly
84 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
81 x 32 x 78 cm
Szállítási súly
98 kg

Szállítási csomag

  • Pelletáló gép WIE-PM-1500
  • Szerelési tartozékok
  • Hálózati csatlakozó NÉLKÜL szállítjuk.

Termékleírás

Pelletáló gép nagy mennyiségű takarmányrúdhoz rövid idő alatt

Akár etetéshez, trágyázáshoz vagy fűtéshez szeretne nagy mennyiségű pelletet előállítani: a Wiesenfield-nek, a kiváló minőségű mezőgazdasági kellékek szakértőjének WIE-PM-1500 pellet gépével óránként akár 100 kg takarmányrudat állíthat elő, és 60 kg/h faforgácsot dolgozhat fel.  A nyersanyag egyes részeinek 6 mm-nél kisebbnek kell lenniük.

A professzionális pellet gép a Wiesenfield ipari gépei és felszerelései közül

Készítsen hengeres takarmánygranulátumokat saját receptje szerint, úgy, hogy pontosan ismeri az összetevőket! Ön határozhatja meg, milyen vitaminokat és ásványi anyagokat ad hozzá a gabonához, a kukoricához, a zabhoz vagy a szénához, amelyekkel állatait eteti, és ugyanez vonatkozik a házi műtrágya rudak összetevőire is. A pellet préssel továbbá környezetbarát módon, ragasztó nélkül készíthet fűrészpor- és papírrudakat kemencében való fűtéshez.
A betöltött anyag nagy nyomással préselődik át a 120 mm-es átmérőjű matricán. A nyomás és a 60-80 °C-os hőmérsékletre történő hevítés szilárdan préselt pelletet eredményez, amelynek átmérője a perforált tárcsának köszönhetően 6 mm. A hevítés által a pelletek tartósabbak lesznek. A praktikus galvanizált acéllemezből készült kidobó csatornának köszönhetően a kész pellet azonnal tasakokba vagy egyéb tartályokba tölthető.
A pelletprés a négy stabil görgőnek köszönhetően rendkívül mobilis. A granulátumprést egy 3000 W-os teljesítményű elektromos motor hajtja. Az intuitív módon működtethető gép továbbá egy középen elhelyezett vészleállító kapcsolóval rendelkezik, amely bármikor könnyen elérhető. Az adagoló garatban található védőrács (37 x 37 mm) megakadályozza, hogy más tárgyak a présbe essenek és véd a sérülésektől is.
Praktikus: a készülék robusztus házában a zárható kapcsolódoboz mellett van egy zárható rekesz található szerszámok, kesztyűk vagy egyéb apró alkatrészek számára. A szilárd öntöttvasból készült robusztus pelletgép nagymértékű igénybevétel mellett is hosszú életű, vagyis az eszköz nem hiányozhat egyetlen mezőgazdasági üzemből sem.

Megjegyzés: Rendelje meg a pelletekhez való kötőanyagot (cikkszám: 10530000) is. A búzakeményítőből készült por megkönnyíti a pelletek préselését és tárolását.

Megjegyzés a kopó alkatrészekhez: A pelletáló gépek beépített matricái és hengerei legfeljebb 300 órán keresztül használhatók. Ha ezek elhasználódtak, azonnal cserélje ki őket. A kopó alkatrészekre nem vonatkozik a kiterjesztett garancia. A megfelelő pótalkatrészeket megtalálja az expondo webáruházában.

Értékelések és vélemények


3.1

7 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Switzerland

PM-1500

A fűrészporral is problémáim vannak Megoldás: Alulról fúrjon ki 4 mm-t a szerszámból. Most tökéletesen működik

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Denmark

gyenge anyagok

13% körüli páratartalom mellett a gép valóban jól működik, és jó minőségű pelletet készít, de a pelletnek meg kell száradnia az elkészítése után, hogy nedvességre csökkenjen. El kell azonban mondani, hogy az anyagok rendkívül rossz minőségűek, főleg a fix görgőkben lévő csapágyak nem bírják a rájuk kifejtett nyomást, ezért a gép gyenge alkatrészeinek CSERÉJÉVEL KIADÁSOKKAL KELL SZÁMOLNI, és szinte lehetetlen pótalkatrészeket beszerezni a gép szállítójától

Válasz tőle

Köszönjük, hogy felhívta erre a figyelmünket. Mindig mindent megteszünk, hogy segítsünk és fejlődjünk. Ehhez azonban szükségünk van az Ön támogatására, hogy az ilyesmi ne fordulhasson elő újra. Reméljük, hogy a jövőben vásárlóként üdvözölhetjük online áruházunkban.
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

Alig lehet sajtolni pelletet fapellet lehetetlen "!! a takarmánypellet összeomlik.... Schro...... Maradj távol

Negatív

Válasz tőle

Köszönjük értékelését. Kár, hogy nem tudtuk teljesen meggyőzni. Örömmel segítettünk volna problémái megoldásában. Megkereséseinkre azonban nem kaptunk választ. Örömmel segítünk Önnek az [email protected] címen. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az Ön Expondo csapata
Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

A problémában

Frissített értékelés. Probléma volt a mátrixot tartó csavarral. A mátrix és a tengelye közötti rés miatt meglazul. Kár keletkezett. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és többszöri magyarázat után az expondo vállalja a felelősséget, és elküldi mind a mátrixot, mind a görgős kereket. Szóval nincs negatív mondanivalóm az expondoval kapcsolatban. Kb.2 tonna zabot mostanra gond nélkül feldolgoztam, lágy pellet zúzó lesz belőle, sertés, csirke és birka takarmánya.

Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Austria

A WIE-PM-1500 pelletpréssel nem lehetséges ésszerű pelletgyártás

A WIE-PM-1500 pelletpréssel nem lehetséges ésszerű pelletgyártás!! Kicseréltem a szerszámot és a görgőt, sikertelenül. Kb. 2 óra elteltével a tengely lehajlott a görgőről és eltört a csapágyfedél. Az Expondo felé tett panaszok hiábavalók voltak. Az ok a saját hibája volt, mert a két csavar túl szorosan volt meghúzva!! Én nem így látom, mert gyártás közben mindig kilazul a két csavar. Vettem egy kalapácsos malmot (4kW) is az Expondótól, bár a kivitelezés sok kívánnivalót hagy maga után. Szóval minden egyben ezek a gépek nem ajánlhatók!! C. Singer

Válasz tőle

Kedves Christian, elnézést kérünk a pelletgéppel kapcsolatos problémákért. Visszajelzése nagyon fontos számunkra, és igyekszünk megoldani a problémát. Lépéseket tettünk a probléma megoldására: a hibás termék ingyenes visszaküldése és a termék cseréje vagy a teljes ár visszatérítése. Ha bármi mást tehetünk Önért, vagy további segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Ne vásárolj

szállítási sérülések és a gépből hiányzó alkatrészek, kábelek és hasonlók nem tartoznak bele

Válasz tőle

Köszönjük, hogy tájékoztatott bennünket. Mindig segíteni és fejlődni szeretnénk, de ehhez szükségünk van az Ön támogatására, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő. Együtt megvalósítjuk.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Pelletprés minősítés

Csak egy pontot tudtam adni, mert a sajtó nem úgy működik, ahogy leírták. Külön rendeltem a drágább prést. De pellet nem jön ki csak fűrészpor.Mindent kipróbáltam és nem megy

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. Folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén.
Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora a pelletáló gép kapacitása?

A pelletgép óránként legfeljebb 100 kg takarmányt vagy 60 kg faforgácsot tud kész rudakká alakítani.

Készíthetek a pelletpréssel különböző méretű pelletet?

A pelletgépet alapkivitelben egy 6 mm átmérőjű matricával kézbesítjük. Ha kisebb pelletet szeretne készíteni, a Wiesenfield 2,5–4 mm átmérőjű matricákat kínál, amelyek kiválóan alkalmasak takarmány előállítására, például madárfiókák, nyulak, csirkék vagy más házi kedvencek, például kutyák vagy macskák számára. Ha nagyobb pelletre van szüksége, az expondo webáruházában különböző méretű perforált tárcsákat talál 8 mm-es átmérőig, így előállíthat fapelletet tüzelőanyagnak vagy pelletet műtrágyaként.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket