Tétel: EX10280042

|

Modell: WIE-PM-2000

Pelletáló gép - max. 200 kg / h - Ø 229 mm

2 003 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - pelletet állít elő etetéshez, trágyázáshoz vagy szerves anyagokkal történő fűtéshez
  • erőteljes - max. 200 kg / h takarmány vagy 120-200 kg / h faforgács
  • erőteljes - a 7500 W-os motor 1450 fordulat / perc sebességet biztosít
  • tartós - hosszú eltarthatóság a 60-80 °C-ig történő hevítésnek köszönhetően
  • intuitív – kompakt, mobilis és könnyen kezelhető gép négy keréken

TERMÉK LEÍRÁSA

Pelletáló gép nagy mennyiségű takarmányrúdhoz rövid idő alatt

Akár etetéshez, trágyázáshoz vagy fűtéshez szeretne nagy mennyiségű pelletet előállítani: a Wiesenfield-nek, a kiváló minőségű mezőgazdasági kellékek szakértőjének WIE-PM-2000 pellet gépével óránként akár 200 kg takarmányrudat állíthat elő, és 200 kg / h faforgácsot dolgozhat fel.

A professzionális pellet gép a Wiesenfield ipari gépei és felszerelései közül

Készítsen hengeres takarmánygranulátumokat saját receptje szerint, úgy, hogy pontosan ismeri az összetevőket! Ön határozhatja meg, milyen vitaminokat és ásványi anyagokat ad hozzá a gabonához, a kukoricához, a zabhoz vagy a szénához, amelyekkel állatait eteti, és ugyanez vonatkozik a házi műtrágya rudak összetevőire is. A pellet préssel továbbá környezetbarát módon, ragasztó nélkül készíthet fűrészpor- és papírrudakat kemencében való fűtéshez.

A betöltött anyag nagy nyomással préselődik át a 229 mm-es átmérőjű matricán. A nyomás és a 60-80 °C-os hőmérsékletre történő hevítés szilárdan préselt pelletet eredményez, amelynek átmérője a perforált tárcsának köszönhetően 6 mm. A hevítés által a pelletek tartósabbak lesznek. A praktikus galvanizált acéllemezből készült kidobó csatornának köszönhetően a kész pellet azonnal tasakokba vagy egyéb tartályokba tölthető.

A pelletprés a négy stabil görgőnek köszönhetően rendkívül mobilis. A granulátumprést egy 7500 W-os teljesítményű elektromos motor hajtja. Az intuitív módon működtethető gép továbbá egy középen, a kapcsolódobozon elhelyezett vészleállító kapcsolóval rendelkezik, amely bármikor könnyen elérhető. Az adagoló garatban található védőrács (37 x 37 mm) megakadályozza, hogy más tárgyak a présbe essenek és véd a sérülésektől is. A szilárd öntöttvasból készült robusztus pelletgép nagymértékű igénybevétel mellett is hosszú életű, vagyis az eszköz nem hiányozhat egyetlen mezőgazdasági üzemből sem.

Megjegyzés: Rendelje meg a pelletekhez való kötőanyagot (cikkszám: 10530000) is. A búzakeményítőből készült por megkönnyíti a pelletek préselését és tárolását.

Megjegyzés a kopó alkatrészekhez: A pelletáló gépek beépített matricái és hengerei legfeljebb 300 órán keresztül használhatók. Ha ezek elhasználódtak, azonnal cserélje ki őket. A kopó alkatrészekre nem vonatkozik a három év garancia. A megfelelő pótalkatrészeket megtalálja az expondo webáruházában.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK