Akciós

Tétel: EX10260374

|

Modell: STAR_SEAT_40

Irodai szék - hálós háttámla - fejtámla - 50 x 50 cm-es ülés - max. 150 kg - fekete

69 690,00 Ft 94 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • komfortos – kényelmes és modern kárpit fekete színben, fejtámlával és szellőzőnyílásokkal
  • állítható magasságú – gázrugó a magasság beállításához 100 mm-en belül
  • terhelhető – a szék teherbírása 150 kg
  • rugalmas – 360°-ban elforgatható, állítható magasságú és a háttámla dönthető 
  • kíméletes – 2 állítható karfa a pihentető ülés érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Foglaljon helyet kényelmesen az irodai széken!

Ha szükséges, egész nap elkíséri Önt, anélkül, hogy észrevenné. Az irodai szék nélkülözhetetlen támogatást nyújt bármely ülő tevékenység során, és garantálja a kényelmes munkavégzést. Ergonomikus, stabil, modern: fekete színű irodai forgószék a Fromm & Starck-tól!

Tegye teljessé irodájának felszereltségét a forgószékkel!

A kényelmes és eredményes munkához elengedhetetlen egy kényelmes párnázattal rendelkező irodai szék. Az ergonomikus irodaszék ideális támasztékot nyújt a combnak, a csípőnek és a hátnak. A háttámla légáteresztő és robusztus hálós szövete megfelelő légáramlást biztosít a forró nyári napokon is.

Az ergonomikus kialakítású gurulós szék magassága fokozatmentesen állítható. A gáznyomásos szelep segítségével 100 mm-rel állíthatja be az optimális ülőhelyzetet saját igényeinek megfelelően. A főnöki szék dönthető, a két kartámaszon pedig kényelmesen pihentetheti karjait.

A görgős szék rugalmasan használható az irodában. A kényelmes irodai szék 360°-ban forgatható, így Ön gyorsan odafordulhat kollégáihoz. A maximális mobilitásról 5 görgő gondoskodik. A könnyen futó kerekeknek köszönhetően gyorsan átviheti a főnöki irodai széket a szomszéd szobába, vagy ülés közben pozíciót válthat. A mobil irodai gurulós szék rendkívül robusztus, teherbírása 150 kg.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények