Tétel: EX10260388

|

Modell: STAR_MCAB_42

Öltözőszekrény - 18 rekesz - zárható - 200 kg

197 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – a szekrény ideális irodákba, könyvtárakba vagy uszodákba
  • biztonságos – mechanikus zárral zárható
  • terhelhető – 18 rekesz, összesen 200 kg teherbírással
  • praktikus – szellőzőnyílások, feliratozható táblák és műanyagszőnyegek 
  • stabil – robusztus konstrukció hidegen hengerelt fémlemezből, epoxigyanta bevonattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható öltözőszekrény irodákba, iskolákba vagy uszodákba

Akár telefonját, fontos dokumentumait, pénztárcáját vagy más személyes értéktárgyait szeretné biztonságosan tárolni – a Fromm & Starck tágas öltözőszekrényének 18 zárható ajtaja mögött ez lehetséges. A szürke és az antracit elegáns színkombinációjával a zárható fém szekrény minden belső térben jól mutat.

Biztonságos és stabil – zárható fém szekrény a Fromm & Starck ipari gépei és felszerelései közül

A fém zárható szekrény masszív felépítésével és 18 külön zárható rekeszével nélkülözhetetlen minden iroda, műhely és könyvtár számára. Minden zárható rekeszhez két kulcs tartozik, így Ön megbízhatóan védheti a rekeszek tartalmát az illetéktelen hozzáféréstől. Praktikus: az írható táblák megkönnyítik az egyes rekeszek egyértelmű jelölését. A szellőzőnyílások biztosítják az optimális légáramlást.

A fém öltözőszekrénnyel a Fromm & Starck professzionális ipari gépei és felszerelései közül egy stabil és rendkívül tartós terméket kap, amely 200 kg-ig terhelhető. A robusztus multifunkciós szekrény hidegen hengerelt fémlemezből készült, és epoxigyanta bevonattal rendelkezik. A jól érthető használati útmutató és a mellékelt szerelőtartozékok segítségével a rekeszes szekrény gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, így rövid időn belül használatra kész.

MŰSZAKI ADATOK