Tétel: EX10061671

|

Modell: MSW-CC-M-70

Autó takaró ponyva – M-es méret

15 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kíméletes – a puha, nemszőtt kelme megakadályozza a lakk karcolódását, és a megerősített antennaburkolat növeli a védelmet
  • kompatibilis –  431–508 cm hosszúságú autók biztonságos letakarásához
  • tökéletes illeszkedés – karcálló fűzőlyukak és elasztikus alsó szegély a rögzítéshez
  • tartós – UV-álló anyag
  • tartozék – szállítótáskával a helytakarékos tárolás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Az autó takaró ponyva átfogó védelmet nyújt

Védje meg a széltől, a szennyeződésektől autóját, ha az hosszabb ideig parkol, az MSW autó takaró ponyvájával! Az autó takaró gyorsan kinyújtható a karosszéria körül, és pillanatok alatt rögzíthető, így az autótakaró ponyva egy teljes garázs védelmét nyújtja gépjárműve számára. Az autó lakkja mindig friss és fényes marad, és a jármű készen áll a következő útra, hosszú parkolás után is. Jó utat!

A lakk fényes marad az MSW autótakaró ponyva alatt!

Az autó ponyva puha, nemszőtt kelméből készült, amely 70 g/qm anyagsűrűségével megbízhatóan védi az értékes karosszériát a szennyeződésektől. A finom szövet nemcsak biztonságosan, de kíméletesen fedi a festéket. A lélegző anyag előnye, hogy az takaróponyva autóra alatt nem képződik nedvesség. A szövet UV-álló, amely növeli az autó védőponyva tartósságát és megakadályozza a kifakulását.

A kocsi takaró ponyva  431–508 cm hosszú járművekhez készült. A karcálló fűzőlyukaknak és a rugalmas alsó szegélynek köszönhetően az autó ponyva pillanatok alatt rögzíthető a karosszéria körül. A megerősítés az antennához még tovább növeli a védelmet, amelyet az takaróponyva autóra biztosít. A takaró így teljes garázsként funkcionál nyáron és télen is, azaz bármikor, amikor az autó hosszabb ideig egy helyben áll.

Az autó takaró ponyvát egy praktikus szállítótáskában kézbesítjük, amelyben biztonságosan és helytakarékos módon tárolható. Az autó ponyva így utazások során is használható, vagy kényelmesen elhelyezhető a garázsban.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK