Tétel: EX10061677

|

Modell: MSW-CC-XL-135

Autó takaró ponyva - XL-es méret - 3 védőréteg

26 799,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos – felület alumíniumfóliából, középső réteg PEVA-ból, puha pamut bélés
  • kompatibilis – 579–670 cm hosszúságú autók teljes letakarásához
  • tökéletes illeszkedés – elasztikus alsó szegély a rögzítéshez
  • tartós – UV-álló és nagymértékben vízálló anyag, PEVA-val megerősítve
  • tartozék – szállítótáskával a helytakarékos tárolás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Három rétegével az autó takaró ponyva átfogó védelmet nyújt

Védje meg a széltől, a szennyeződésektől és az időjárás viszontagságaitól autóját, ha az hosszabb ideig parkol, az MSW autó takaró ponyvájával! Az autó takaró gyorsan kinyújtható a karosszéria körül, és pillanatok alatt rögzíthető, így a nagymértékben vízhatlan autótakaró ponyva egy teljes garázs védelmét nyújtja gépjárműve számára. A fényvisszaverő alumíniumból készült felületnek, a PEVA-ból készült lélegző középső rétegnek és a puha pamut bélésnek köszönhetően az autó lakkja mindig friss és fényes marad, és a jármű készen áll a következő útra, hosszú parkolás után is. Jó utat!

A lakk fényes marad az MSW autótakaró ponyva alatt!

Az autótakaró ponyva három összehangolt rétegből áll, mely 135 g/qm anyagsűrűségével megbízhatóan védi az értékes karosszériát a szennyeződésektől és nagymértékben a víztől. A külső réteg fényvisszaverő alumíniumból készült, amely rendkívül robusztus és megvédi járművét a napsugárzástól. A középső réteg PEVA-ból van, amely légáteresztő, így nem képződik a ponyva alatt nedvesség. A puha pamut bélés nemcsak biztonságosan, de kíméletesen fedi a festéket. A többrétegű szövet UV-álló, amely növeli az autó védőponyva tartósságát és megakadályozza a kifakulását.

A kocsi takaró ponyva 579–670 cm hosszú járművekhez készült. A rugalmas alsó szegélynek köszönhetően az autó ponyva pillanatok alatt rögzíthető a karosszéria körül. A megerősítés az antennához még tovább növeli a védelmet, amelyet az takaróponyva autóra biztosít. A takaró így teljes garázsként funkcionál nyáron és télen is, azaz bármikor, amikor az autó hosszabb ideig egy helyben áll.

Az autó takaró ponyvát egy praktikus szállítótáskában kézbesítjük, amelyben biztonságosan és helytakarékosan tárolható. Az autó ponyva így utazások során is használható, vagy kényelmesen elhelyezhető a garázsban.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK