B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20061608

|

Modell: MSW-CRF40-50W

B-termék Autós hűtő - 39 L - -20–20 °C - 12/24 (DC) / AC-adapter V (DC)

133 990,00 Ft 166 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy mobilitás – a kompakt méretének és a csatlakozásnak köszönhetően 12/24 V (DC) autó akkumulátorhoz, valamint fogantyúkkal
  • multifunkcionális – megfelelő hűtőszekrényként vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására
  • hatékony – 50 W-os teljesítményével a hűtő -20–20 ° C hőmérséklet-tartományban hűt
  • tágas – 39 l-es tárhellyel
  • egyszerű – intuitív kezelés a megvilágított kezelőpanelen keresztül

TERMÉK LEÍRÁSA

Hordozható autós hűtő fagyasztó funkcióval

Az MSW-CRF40-50W autós hűtő segítségével jól felkészülten vághat neki a hosszú utaknak. Akár hideg italokról, friss élelmiszerről, fagyasztott áruról, vagy gyógyszerekről, például inzulinról vagy érzékeny kozmetikumokról van szó: a tágas, mégis kompakt autó hűtőben megfelelően tárolhatja és tarthatja állandó hőmérsékleten az árucikkeket autójában, teherautójában vagy lakókocsijában a 2/24 V-os csatlakozáson (DC) vagy egy váltakozó áramú adapteren keresztül.

Több, mint autós hűtőláda

A -20–20 °C hőmérséklet-tartománynak köszönhetően az autós hűtőláda nemcsak hűvös italok, hanem fagylaltok vagy fagyasztott élelmiszerek szállítására is alkalmas. A 39 l-es belső tér rengeteg helyet kínál, és felülről helyezhetők bele az élelmiszerek, így Ön helyet takaríthat meg.

50 W-os teljesítményével a hűtő autóba hatékonyan és megbízhatóan működik. A kívánt hőmérséklet egyszerűen állítható be a megvilágított kezelőpanelen keresztül, amelyet a szilárd tömítés energiahatékony módon tart fent.

A 570 x 360 x 450 mm-es ház horganyzott vaslemezből van, vagyis renkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben. A kiváló minőségű anyagok és a modern design kombinációja garantálja a mini autós hűtő egyszerű tisztítását és hosszú élettartamát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK