B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20062172

|

Modell: MSW-ETEH5000

B-termék Elektromos fűtőtest - termosztát 40 °C-ig - 5000 W

44 090,00 Ft 55 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 5000 W-os teljesítményével 388 m³/h meleg levegőt termel akár 60 m²-es helyiségekbe
  • egyszerű – a két vezérlő segítségével aktiválhatja a ventilátort és szabályozhatja a hőmérsékletet 40 °C-ig
  • hatékony – a termosztát ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és automatikusan szabályozza a hőellátást
  • mobil – kis súlyának, ergonomikus fogantyújának és biztonságos lábainak köszönhetően az elektromos fűtőkészülék bármilyen környezetben használható
  • rugalmas – ideális garázsokba, műhelyekbe, építkezésekre, lakó- és üzlethelyiségekbe

TERMÉK LEÍRÁSA

Meleg szobák a hideg napokon az MSW elektromos fűtőtestével

Ha a hőmérséklet folyamatosan csökken, az MSW elektromos fűtőtestével kellemes klímát biztosíthat a helyiségekben. Senki sem szeret fázni, legyen szó a garázsról, a műhelyről vagy építkezésekről. A mobil elektromos hősugárzóval gondoskodhat az állandó hőmérsékletről minden felhasználási területen. Ha pedig ismét melegebb lesz, egyszerűen használja a hűtőventilátor funkciót.

Hatékony elektromos fűtőtest optimális teljesítményértékekkel

A 5000 W teljesítménynek köszönhetően a ventilátoros fűtőtest gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet, amelyet egy forgókapcsolóval szabályozhat 40 °C-ig. A termosztát ellenőrzi a külső hőmérsékletet, és fűteni kezd, ha az a beállított érték alá csökken. Teljes teljesítmény mellett a ventilátoros hősugárzó 388 m³/h meleg, tiszta levegőt termel, amelyet a ventilátor egyenletesen oszt el a helyiségben. A hősugárzó ventilátor teljesítményértékeivel kellemes munkahőmérsékletet érhet el akár 60 m²-es helyiségekben.

A hidegen hengerelt fémlemezből készült könnyű konstrukció és az ergonomikus fogantyú megkönnyítik a fűtőkészülék szállítását, így bárhol elhelyezheti az energiatakarékos hősugárzót. Áramforrásként 400 V-os hálózati csatlakozásra van szükség az építőipari fűtőtest erőteljes működtetéséhez. Az elektromos fűtőkészülék túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, fogantyúi pedig szigeteltek, így mindig biztonságosan használható. Válassza az elektromos fűtőtestet kiegészítő hőforrásként garázsokba, műhelyekbe, építkezésekre, sem lakó- vagy üzlethelyiségekbe!

MŰSZAKI ADATOK