(2) Vélemények

Tétel: EX10061481

|

Modell: MSW-PGI2100E

Inverteres aggregátor - 2100 W - 230 V AC / 12 V DC - elektromos indító

390 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható - kivákó minőségű áramforrás 230 V AC-el és 12 V DC-el
  • hatékony - az inverteres technológia biztonságos áramellátást tesz lehetővé érzékeny eszközök számára is
  • mobil - kompakt kialakítás és stabil fogantyú a kényelmes szállításhoz
  • költséghatékony - az energiatakarékos módnak, az alacsony fogyasztásnak és az alacsony zajszintnek köszönhetően
  • kényelmes - a motort egy gombnyomással elektromosan indítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Benzines aggregátor, amely mindig kéznél van

Építkezéseken, műhelyekben vagy a hajógyártásban: nem mindig található a közelben áramforrás az elektromos eszközök számára. A benzines inverteres áramfejlesztővel az MSW megbízható áramforrást kínál, amely mindig kéznél van. Az inverteres technológiának köszönhetően az áramfejlesztő generátor érzékeny eszközökhöz, például laptophoz vagy zenelejátszókhoz is megfelelően használható, az elektronika károsítása nélkül. A motor elektromosan indítható egy gombnyomással vagy egy távirányítóval max. 35 m-es távolságból, így az eszköz üzembe helyezése rendkívül egyszerű.

Mobil és biztonságos áramforrás

A kompakt áramfejlesztő aggregátor méretének és masszív hordozó fogantyújának köszönhetően tökéletes mobil áramforrás útközben. A  2100 W-os motor benzin-olaj keverékkel működik. A benzin számára egy tágas, 4 literes tartály áll rendelkezésre. A benzinmotor rendkívül energiahatékony, mindössze 1,143 l / h-t fogyaszt: ezt az energiatakarékos-gomb teszi lehetővé, amely a terheléstől függően szabályozza a teljesítményt. 50%-os terhelés mellett a generátor üzemideje 5,7 óra. A nagy teljesítmény ellenére az áramfejlesztő zajszintje rendkívül alacsony.

Az áramfejlesztő generátorhoz 230 V AC feszültségű eszközök, például elektromos fúrókat, csiszolószerszámokat, konyhai eszközöket vagy fényforrásokat csatlakoztathatók. A generátor egyenáramforrásként szolgál 12 V és 8,3 A feszültségű készülékekhez. A különböző csatlakozásoknak köszönhetően az áramforrás számos végberendezéshez alkalmas - és a modern inverteres technológiának köszönhetően olyan érzékeny eszközökhöz is megfelelő, amelyeket védeni kell a feszültségcsúcsoktól.

A biztonságos működést több jelzőfény is garantálja. Továbbá egy kijelző áll az Ön rendelkezésre, a működés, az olaj, és a túlterhelés jelzésére, így Ön könnyen áttekintheti az összes funkciót. Az optimális működés érdekében a motorleállító és az üzemanyag-szabályozó egy 2 az 1-ben kapcsolóba vannak integrálva. Az olajtartály fedele egy ventilátorral van felszerelve, amelyet a problémamentes működés érdekében be, a szállításhoz pedig ki kell kapcsolni. Az inverteres aggregátor továbbá rövidzárlat biztosítékkal lett ellátva. Egy párhuzamos kapcsoló segítségével az inverteres áramfejlesztő összekapcsolható egy másik aggregátorral is, így növelhető a teljesítmény. A biztonságos üzembe helyezés érdekében a generátort földelni kell.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

01.06.2023

Nachdem die erste Lieferung defekt war, wurde ohne weitere Fragen ein neues Gerät versendet. Kundendienst war gut und schnell.