Tétel: EX10062270

|

Modell: MSW-CDM 2200D TITAN

Magfúrógép - 2200 W - 1300 fordulat/perc

303 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – nagy teljesítményű motor 2200 W-al és és mikro-ütés móddal
  • precíz – magfúrás 162 mm-es átmérőig, magfúró állvánnyal 202 mm-ig
  • hatékony – 585 / 1300 fordulat/perc a sebességtől függően
  • rugalmas – száraz és nedves fúráshoz
  • biztonságos – kábelbe integrált hibaáram-védővel (PRCD – Portable Residual Current Device)

TERMÉK LEÍRÁSA

Magfúrógép megbízható teljesítményértékekkel

Az építkezésen az idő pénz, és ennek megfelelően az építőipari gépekkel szemben támasztott követelmények is magasak. Az MSW magfúró gépével megbízhatóan fúrhat lyukakat kemény építőanyagokba, például betonba, falazatba vagy aszfaltba. Ha fúróállványt (nem tartozék) használ a fúráshoz, akár 202 mm átmérőjű furatok is készíthetők. Vagy használja a mikro-ütés módot kemény falak esetén, amellyel nagyon gyors, de lágy kalapálási hatást érhet el.

Fúrjon precízen az MSW magfúrógépével!

A 2200 W teljesítményű, kézi vezetésű magfúróval 1300 ford./perc maximális fordulatszámot és akár 162 mm-es átmérőt érhet el. A legjobb fúrási eredmény érdekében használjon két teljesítményszintet, a legnagyobb átmérőjű fúrót a legalacsonyabb fordulatszámon. A magfúró állvánnyal (nem része a szállítási csomagnak) nemcsak a fúrás pontosságát növelheti, hanem nagyobb, akár 202 mm-es fúrószárakat is használhat. Akár szabadon állva, akár állvánnyal, kiváló teljesítményértékeinek köszönhetően a fúrógép ideális tapasztalt szakemberek számára, professzinális használatra.

A fúrógép vízhűtéssel rendelkezik. A csatlakozás közvetlenül a készülékbe van beépítve, amely csökkenti a fúró kopását és garantálja a hosszú élettartamát.

Használjon különböző átmérőjű gyémánt magfúrókat, amelyeket a tartón keresztül biztonságosan csatlakoztathat a szerszámhoz. A gyémánt magfúrógéppel vasbetonba, cementbe, falazatba, aszfaltba és természetes kőbe fúrhat. A 2,8 m hosszú tápkábel maximális mozgásszabadságot biztosít Önnek. A kábelbe integrált hibaáram-védőnek (PRCD - Portable Residual Current Device) köszönhetően a magfúrót mindig biztonságosan használhatja. Ha rövidzárlat lép fel a magfúró berendezés vagy a kábel területén, a készülék azonnal leáll.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények