Új

Tétel: EX10040678

|

Modell: PHY- UC_01

Ultrahangos tisztító - 0,75 l - 35 W - időzítő

17 799,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • alapos – az ultrahangos átalakító 35 W teljesítménnyel és 40 kHz ultrahangfrekvenciával hatékonyan oldja a szennyeződéseket
  • kompakt – tisztítótartály 0,75 literes kapacitással
  • precíz – a tisztítási idő egy időzítővel állítható be
  • könnyen kezelhető – a rozsdamentes acélból készült tartály és a műanyag ház könnyen és gyorsan tisztíthatók
  • átlátható – az összes érték egyszerűen állítható be a LED kijelzővel ellátott kezelőpanelen keresztül

TERMÉK LEÍRÁSA

Makulátlan tisztaság a physa ultrahangos tisztítójával

Szeretné alaposan, de kíméletesen megtisztítani ékszereit, drágaköveit, érméit vagy poharait? Vagy felszerelésit szépségszalonjában? Akkor használja a kavitáció erejét a physa ultrahangos tisztítójával! A kompakt készülék ideális kisebb tárgyak tisztítására, és jól bevált tisztítási eljárást alkalmaz, amelyet laboratóriumokban és az ipari szektorban is használnak rendkívül érzékeny műszerek, szerszámok vagy egyedi mechanikus vagy elektronikus alkatrészek tisztítására. Az ultrahangos tisztító gépek egyre elterjedtebbek magánháztartásokban is.

Ultrahangos tisztító készülék tisztító rezgésekkel

A 40 kHz-es ultrahangfrekvenciával ugyanolyan hatékonyan távolíthatja el a szennyeződéseket a felületekről, mint a kis mélyedésekből. Az ultrahang kavitációt generál, melynek során apró buborékok tisztító hatást fejtenek ki a felületeken. A tisztításhoz egyszerűen helyezze a tárgyakat a 15 x 13 x 5 cm-es tartályba. A szennyeződés típusától és mélységétől függően állítsa be a tisztítási időt öt fokozatban legfeljebb 7,3 percig, így a tisztításhoz szükséges kezelés nem tart sokáig.

A kompakt ultrahangos tisztító készülék ideális ékszerészetekbe, szépségszalonokba vagy órás szaküzletekbe. A rozsdamentes acél tartály és a műanyag ház sima felületei néhány egyszerű mozdulattal tisztíthatók. Az ultrahangos szemüvegtisztító készülék megjelenése nem hagy kívánni valót maga után – akárcsak a megtisztított tárgyak. Kínáljon ügyfeleinek nagyszerű szolgáltatást!

MŰSZAKI ADATOK