Pneumatikus csiszolók

1 - 11 az 11 termék

A szűrésre nincs találat!

A levegős csiszológépek optimálisan használhatók számos különböző anyag csiszolásához. A levegős csiszolók az alapvető felszerelések közé tartoznak autó- és karosszériaműhelyekben. Az ipari szektorban, a fémfeldolgozásban és az építőiparban ezek az eszközök ma már nélkülözhetetlenek. A pneumatikus csiszolók egyaránt ideálisak szakemberek és lelkes amatőrök számára, számos különböző csiszolási munkához. Ebben a kategóriában szerszámaink és készülékeink közül kiváló minőségű levegős csiszolókat talál. Levegős szerszámaink tökéletesen megfelelnek professzionális használatra.

Levegős csiszoló professzionális és precíz csiszolási munkákhoz

Termékkínálatunkban számos különböző pneumatikus csiszoló található. Válassza ki az Ön számára megfelelő terméket pneumatikus sarokcsiszolóink vagy pneumatikus egyenes csiszolóink közül. A műhelyben végzett csiszolási munkák típusától függően a megfelelő sűrített levegős csiszoló ideális a precíz és szakszerű fémmegmunkáláshoz. A készülékek tápellátás nélkül működnek, mivel a sűrített levegő forgatja a csiszolószerszámokat. A szállított sűrített levegő biztosítja a tartozékok egyenletes működését a beállított fordulatszámon. Egyszerűen nyomja meg a szerszám kapcsolóját, és kezdheti is a csiszolást. A sűrített levegős csiszolóval végzett munka kényelmes, és nem igényel fizikai erőkifejtést.

A pneumatikus csiszoló előnyei:   a pneumatikus működésnek köszönhetően nincs szükség tápellátásra precíz és kényelmes munkavégzés professzionális csiszolási eredmények számos különböző modell és kivitel 

A pneumatikus csiszolóval végzett munka során a készüléket a sűrítettlevegő-ellátáshoz kell csatlakoztatni. A szállított sűrített levegő lehetővé teszi a szerszámok rendkívül erőteljes és biztonságos működését. A mozgó alkatrészek folyamatos kenésének biztosítása érdekében a szerszámok gyártói számos modellbe automata olajozót építenek be, így Önnek nem kell aggódnia a sűrített levegős szerszám olajozása miatt. A mozgó alkatrészek így automatikusan és folyamatosan megfelelő olajmennyiséget kapnak, amely jelentősen megnöveli a szerszám mozgó alkatrészeinek élettartamát.

A sűrített levegős szerszámkészletben minden megtalálható, amire egy szakembernek szüksége van

A kiváló minőségű levegős csiszolók gyártói ma már számos készüléket készletben forgalmaznak. Ezek a készletek különböző csiszolótartozékokból és számos más kiegészítőből állnak a pneumatikus csiszológéphez. A levegős csiszoló készletet praktikus hordozókofferben kézbesítjük, így a szerszámok mobilisan használhatók és biztonságosan szállíthatók. A magas fordulatszámnak köszönhetően a szerszámok kemény fémeken és más anyagokon végzett munkákhoz alkalmasak. A pneumatikus csiszolók, akárcsak modern légkulcsaink rendkívül biztonságosan használhatók. A modern csúszásbiztos fogantyúk és az ergonomikus formák lehetővé teszik az eszközök megbízható működését. A sűrített levegős csiszolók tartósak és robusztusak, amelyet a kiváló minőségű anyagok és a magas színvonalú kivitelezés garantálnak. A gyártók kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használják sűrített levegős szerszámaik kivitelezéséhez.

A sokoldalúság a sűrített levegős csiszolók egyik fontos kritériuma. A megfelelő rögzítések segítségével a felhasználó nemcsak fémeken dolgozhat, hanem kővel és fával is. Sokoldalú funkcióinak köszönhetően a pneumatikus csiszolók valódi multifunkcionális segédeszközök, amelyek minden helyzetben professzionális csiszolási eredményeket biztosítanak. Sok készülék speciális szikravédő burkolattal rendelkezik, amely garantálja a felhasználó maximális biztonságát. A védőburkolatok ideálisak a szikrák elvezetésére a fémek csiszolása során, így a profik és a hobbibarkácsok mindig biztonságosan, precízen és szakszerűen dolgozhatnak a sűrített levegős szerszámokkal.