Pneumatikus ütvecsavarozók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 5 az 5 termék

A szűrésre nincs találat!

Az ütvecsavarozók ideálisak minden műhelybe és garázsba, ahol nagy járműveket, például teherautókat, traktorokat és buszokat javítanak. A sűrített levegős ütvecsavarbehajtók rendkívül nagy teljesítményűek, ami elengedhetetlen a nagy csavarok meglazításához ezeken a járműveken. A szerszámok nagy teljesítménye az innovatív pneumatikus technológiájának köszönhető. Ebben a kategóriában  szerszámaink és készülékeink közül garantáltan megtalálja a megfelelő szerszámot műhelyébe, valamint autóbusz-társaságok, szállítócégek vagy gazdaságok számára.

Akkus ütvecsavarozó különböző teljesítményértékekkel

Termékkínálatunkban számos különböző akkumulátoros ütvecsavarozókat talál maximális teljesítménnyel. A gyártók a teljesítményt NM-ben és fordulatszámban adják meg. A nagy modellek elérik a 4600 Nm maximális teljesítményt és a 3500-as fordulatszámot is. A sűrített levegős ütvecsavarozók ezt a nagy teljesítményt a pneumatikus szerszámok mozgó alkatrészeire irányuló sűrített levegő ideális erőátvitelével érik el. Sok sűrített levegős ütvecsavarozó úgynevezett dupla kalapácsos mechanizmussal működik, amely megakadályozza a túlzott vibrációt a készülékekkel végzett munka során, magas szintű munkakomfortot biztosít a felhasználó számára, valamint megakadályozza, hogy a felhasználó idő előtt elfáradjon. Az akkus ütvecsavarozó forgásiránya egyénileg állítható, így a nagy csavarok is könnyen húzhatók és lazíthatók meg. A levegős csavarbehajtók több teljesítményszintet kínálnak, amelyeket a felhasználó szükség szerint választhat ki és állíthat be. Az akkumulátoros ütvecsavarozón ehhez egy könnyen elérhető szabályozó található.

A pneumatikus ütvecsavarbehajtó előnyei: nagy teljesítmény a nagy csavarok egyszerű meghúzásához és lazításához alacsony vibráció a dupla kalapácsos mechanizmusnak köszönhetően többféle forgási sebesség a különböző munkahelyzetekhez

Egy modern sűrített levegős ütvecsavarozóval a sűrítettlevegő-ellátáshoz való csatlakoztatás, valamint a betétek cseréje is rendkívül könnyen elvégezhető. Számos gyártó készletben szállítja ütvecsavarozóit, amelyek különböző betéteket is tartalmaznak, így a tartozékok mindig kéznél vannak a munkavégzés során.

Vásároljon akkumulátoros ütvecsavarozót, és lazítsa meg könnyedén a nagy csavarokat!

A sűrített levegő ideális erőátvitelének és a csavarozó mechanizmusnak köszönhetően egy modern pneumatikus ütvecsavarbehajtóval rendkívül kényelmesen dolgozhat. A csavarok meglazítása és meghúzása során nincs szükség fizikai erőkifejtésre. A modern ütvecsavarozó ergonomikus kialakítású, párnázott fogantyúval rendelkezik. A sűrített levegő általában a készülék oldaláról távozik, ami azt jelenti, hogy a szerelőt nem veszélyezteti vagy akadályozza munka közben. A legtöbb csavarbehajtó továbbá egy második, oldalsó fogantyúval rendelkezik, így a szerszám biztonságosan használható és mindig kényelmesen fekszik a kézben.

A sűrített levegős ütvecsavarozók, akárcsak a sűrített levegős csiszológépek nagy teherbírásúak. A gyártók kizárólag a legstabilabb és a legkiválóbb minőségű anyagokat használják az eszközök tervezése során. A modern pneumatikus technológiával kombinálva olyan szerszámot kap, amely megbízható és hatékony segítséget nyújt Önnek hosszú éveken át. A gyártók a legtöbb esetben praktikus kofferben szállítják a szerszámkészleteket. A pneumatikus ütvecsavarozó készletekben az egyes betétek is megtalálhatók. A kofferben kényelmesen szállíthatók és biztonságosan tárolhatók a szerszámok. A modern sűrített levegős ütvecsavarozó nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi szerelési munkák során.