Trustpilot

Pneumatikus zsírzók

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Napjainkban a különböző munkaterületeken nagy teljesítményű pneumatikus zsírzót használnak. Legyen szó autószerelő műhelyről, gépgyártásról vagy mezőgazdaságról. A sűrített levegős zsírzópisztollyal a szakemberek minden elképzelhető gépalkatrészt és motort pillanatok alatt megolajoznak. A pneumatikus szerszámok területén ezért a zsírzók különösen fontos szerepet játszanak. Ebben a kategóriában a szerelők, gazdálkodók és ipari vállalatok garantáltan megtalálják az ideális pneumatikus zsírzót az adott munkaterületre. Mindezek a zsírzók professzionális használatra készültek.

A pneumatikus zsírzó megkönnyíti a zsírozást

A pneumatikus zsírzó alapvetően pneumatikusan működik. Ez azt jelenti, hogy a levegő nyomása a nyomózsírozó pisztoly tartályában lévő zsírt egy tömlőbe és továbbítja egy adagoló pisztolyba. A szerelőnek csak meg kell húznia az adagolópisztoly speciális ravaszát, és a zsír máris eléri a motor vagy a gép mozgó alkatrészeit. Ahhoz, hogy sűrített levegős zsírzópisztollyal dolgozhasson, a szerelőnek csak egy erre a célra szolgáló sűrített levegős tartályhoz kell csatlakoztatnia. A legmodernebb pneumatikus technológiának köszönhetően a kiváló minőségű pneumatikus zsírzó különösen nagy teljesítménye ellenére nagyon kevés sűrített levegőt igényel. A zsír egy speciális zsírtartályban van, és szükség szerint bármikor kényelmesen újratölthető. Sok modell jelentős térfogatú zsírtartályt kínál. A 20 literes kapacitás nem ritka. A szerelők különösen hosszú ideig dolgozhatnak egy ilyen zsíroldóval légnyomással anélkül, hogy a zsírtartályt újra kellene tölteniük. A motorok és gépek kenése még soha nem volt olyan egyszerű és kényelmes, mint ma egy kiváló minőségű sűrített levegős zsírzópisztollyal.

A pneumatikus zsírzó előnyei: a pneumatikus zsírzó nagy teljesítményt nyújt alacsony levegőfogyasztás mellett A pneumatikus zsíroldó nagy zsírtartálya hosszú munkaidőt tesz lehetővé újratöltés nélkül. a praktikus adagolópisztolyok nagy pontosságot biztosítanak a kenés során Egy modern zsírzó különösen hosszú pneumatikus tömlővel rendelkezik, hogy kényelmesen és akadálytalanul dolgozhasson a készülékkel.

Vásároljon egy modern zsírzót és spóroljon időt

A modern pneumatikus zsírzók különösen erős szivattyúnyomásának köszönhetően a szerelők még a különösen viszkózus kenőanyagokat is fel tudják dolgozni ezekkel a készülékekkel. Sok készülék 300 bar és annál nagyobb nyomástartalmú. Ez azt mutatja, hogy a gépek és motorok kenése sűrített levegős zsírzópisztollyal különösen egyszerű és gyors. A modern, pneumatikusan működő zsírzók továbbá különösen magas biztonsági színvonalat nyújtanak. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségű anyagokra és a termékek precíz gyártására, különösen a pneumatikus szerszámok és pneumatikus tartozékok esetében. Ez nemcsak ideális biztonságot eredményez a munkavégzés során, hanem a szerszámok és tartozékok különösen hosszú élettartamát is.

Sok műhelyben és gyártócsarnokban a dolgozóknak is mobilnak kell lenniük a szerszámaikkal és berendezéseikkel. Ezért a neves gyártók ma már olyan speciális kézműves kellékeket kínálnak, amelyek ideális mobilitást biztosítanak. A pneumatikus zsírzó ezért sok esetben kis, stabil kerekekkel és fogantyúval rendelkezik a készülék könnyű mozgatásához. Ezáltal a pneumatikus zsírzó mobilizálhatóvá válik, és a szerelő bármikor a megfelelő felhasználási helyre mehet a készülékkel. A pneumatikus zsírzó összes tömítése különösen tartós gumiból készül. Sem a sűrített levegő, sem a kenőanyag nem kerülhet ki akaratlanul a pneumatikus zsírzóból. Ez azt jelenti, hogy a zsírzó megőrzi funkcióját, és a szerelők biztonságosan dolgozhatnak a berendezésükkel. Azok a kézművesek, akik pneumatikus zsírzót szeretnének vásárolni, itt garantáltan megtalálják az ideális modellt.