Homokszórók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 5 az 5 termék

A szűrésre nincs találat!

Egy modern homokszóró igazi multifunkcionális segédeszköz. A homokfúvók számos különböző anyag megmunkálására alkalmasak, mint például a fa, a fém, az üveg és a kő, valamint optimálisan használhatók különböző szennyeződések eltávolítására és a különböző anyagok kíméletes csiszolására. Az eszközök egyaránt ideálisak professzionális és privát használatra is. Egyre több lelkes ezermester fedezi fel a homokszóró pisztolyokat, amelyek segítségével számos különböző munka végezhető el a házban és a kertben.

Vásároljon hordozható homokfúvót

Mobil homokfúvóink rendkívül népszerűek a profik körében, mivel lehetővé teszik a szakemberek számára a hatékony munkavégzést a műhelyben és a terepen is. A helyhez kötött homokfúvó kabinnal ellentétben a hordozható homokfúvó pisztoly optimális mobilitást biztosít, így ideális építkezésekre. Kompakt méretei ellenére homokfúvó gépünk jelentős nyomással működik, amelynek segítségével a készülék a megfelelő fúvókából szórja a homokot. A nagy nyomás és a homokfúvóközeg ideális koncentrációjának kölcsönhatásának köszönhetően a homokszóró géppel mindig professzionális eredményeket érhet el. A szemcseszóróval gond nélkül eltávolíthatja a rozsdát a fémekről, valamint eltávolíthatja a festéket nagy felületekről is, és könnyedén végezhet el számos különböző tisztítási munkát. A modern vizes homokszóró kiváló minőségű és robusztus görgőkkel rendelkezik az optimális mobilitás érdekében. Ez azt jelenti, hogy Ön többé nem függ a műhelyben álló homokfúvó géptől, hanem bármikor könnyedén végezheti el a homokfúvási munkákat az összes elképzelhető felületen, közvetlenül az építkezésen is.

A homokfúvó gép előnyei: lehetséges különböző anyagok hatékony kezelése a magas nyomás optimális homokfúvási eredményeket biztosít a készülékek kompakt kialakítása lehetővé teszi a mobilis használatot.

Egy modern homokfúvó pisztoly nyomásmérővel van felszerelve a sűrített levegő állandó szabályozásához. Számos készülék továbbá vízleválasztóval rendelkezik, amely megakadályozza, hogy víz és olaj leülepedjen a homokfúvó gép sűrítettlevegő-rendszerében. A vízleválasztó pozitív hatással van a készülék élettartamára is.

Még egy kisméretű homokszóró pisztoly is nagy teljesítményt nyújt

Egy modern homokszóró rendkívül nagy teljesítményű sűrített levegőt biztosít. Bizonyos modellek esetében a kilenc báros, vagy az ennél nagyobb teljesítmény sem ritka. A légszabályzó segítségével egyénileg állíthatja be a szemcseszóró teljesítményét, így a gépek teljesítménye mindig az adott körülményekhez igazítható. A modern pneumatikus szerszámok magas biztonsági színvonalat kínálnak. A gyártók alapvetően minden homokfúvó pisztolyt nyomáscsökkentő szeleppel szerelnek fel, ami garantálja a biztonságos munkavégzést. A homokfúvó tartálya nagy kapacitással rendelkezik, így Ön hosszú ideig dolgozhat a készülékkel anélkül, hogy újra kellene tölteni a csiszolóanyagot.

Mobil homokszóró gépeink minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják az eszközök hosszú élettartamát. Homokfúvó pisztolyunkkal egy professzionális és tartós készüléket kap, amely hosszú éveken át hatékony segítséget nyújt Önnek munkája során. A kiváló minőségű anyagoknak és a magas színvonalú kialakításnak köszönhetően homokfúvó pisztolyaink egytől egyig professzionális berendezések. A professzionális használat során a homokfúvó komoly igénybevételnek van kitéve. A profi homokfújó pisztolyok ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is, és egyenletes teljesítményt nyújtanak. Kategóriánkban a szakemberek és a lelkes hobbiszerelők egyaránt megtalálják a céljaiknak megfelelő készüléket.