B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012296

|

Modell: RC-WC88

B-termék Borhűtő - 88 l - Royal Catering - porbevonatú acél

156 990,00 Ft 196 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – állítható hőmérséklet 4–18 °C között
  • csendes – mindössze 44 dB üzemi hangerő
  • beállítható – az állítható magasságú lábaknak köszönhetően a hűtő egyenetlen padlófelületeken is biztonságosan áll
  • gazdaságos – az üvegajtó dupla üvegezéssel és a klímabarát R600a biztosítja az állandó hőmérsékletet
  • elegáns – a fekete porbevonatú acél és a LED fény kellemes hangulatot teremtenek

TERMÉK LEÍRÁSA

Magas színvonalú italhűtő 4–18 °C hőmérséklet-tartománnyal

Az RC-WC88 italhűtőben a Royal Catering-től megfelelően hűtheti és mutathatja be a gyümölcsleveket, a vizet, az üdítőitalokat és az alkoholos italokat. A visszafogott LED világításával és az elegáns mattfekete színével az italhűtő ideális választás éttermekbe, benzinkutakra, rendezvényekre, vásári standokra, bárokba vagy irodákba. Természetesen az üvegajtós italhűtő tökéletes privát partikra is.

Csendes, gazdaságos és környezetbarát – italhűtő a Royal Catering-től

A 44 dB üzemi hangerejével az eszköz működése alig hallható, és az egyik legcsendesebb italhűtő a piacon, így tökéletes a vendégtérbe is. Sötétebb környezetben a LED világítás kellemes hangulatot teremt és gondoskodik a kínálat ízléses bemutatásáról.

88 l-es űrtartalmával és 6 állítható magasságú polcával a üvegajtós italhűtő elegendő helyet biztosít a különböző méretű palackok tárolására. A tárolószinteken legfeljebb 28 standard méretű italos palack helyezhető el. A 10 mm-rel állítható lábaknak köszönhetően az RC-WC88 könnyedén igazítható az egyenetlen padlófelületekhez is, így a hűtő mindig stabilan áll.

A műanyagból készült belső ház könnyen tisztítható meg a kiömlött italoktól és más hasonló szennyeződésektől. A porbevonatú acél külső ház esztétikus megjelenést nyújt, és megbízhatóan védi a hűtőberendezést a korróziótól. A dupla üvegezésű ajtón keresztül jól láthatók az ital hűtőszekrényben elhelyezett frissítők és a szeszesitalok, ugyanakkor az ajtó biztosítja a változatlan hőmérsékletet. A hűtő még a legforróbb nyári napokon is állandó 4–18 °C-os hőmérsékleten tartja a frissítőket. 

A környezetbarát R600a hűtőközeg  (izobután) az egyik legszélesebb körben használt hűtőanyag a magán- és kereskedelmi szektorban, mivel az üvegházhatásra gyakorolt hatása alacsony és nincs negatív hatással az ózonrétegre. Jellemző tulajdonsága a magas hűtési teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett.

MŰSZAKI ADATOK