Tétel: EX10011844

|

Modell: RCMR-1800P34

Fémpolc - 120 x 60 x 180 - 1000 kg - műanyag szőnyegekkel

111 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - 1000 kg-os összteherbírás
  • tágas – négy darab 120 x 60 cm méretű polc műanyag szőnyegekkel, egyenként 250 kg terhelhetőség
  • állítható magasság - négy állítható polcláb az egyenetlen padló kiegyenlítéséhez
  • egyszerű - gyors szerelés szerszámok nélkül az okos összeillesztő rendszernek köszönhetően
  • tartós a szénacél különösen stabil és ellenáll a külső hatásokkal szemben

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár 1000 kg súlyig! Erős fémpolcok

A Royal Catering-nek, a professzionális vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RCMR-1800P34 fémpolca alkalmas ipari, kereskedelmi, valamint otthoni használatra is. A polc rengeteg tárhelyet és szilárd állványt biztosít, élettartama hosszú, anyaga tartós.

Biztonságos és teherbíró - kiváló minőségű állópolcok a Royal Catering-től

A tágas acél tárolópolc négy darab 120 x 60 cm méretű műanyag szőnyeggel ellátott rácspolca rengeteg helyet biztosít a tárolásra: a szállodában, a műhelyben, étteremben, szupermarketben, vagy akár otthon a konyhában, az alagsorban vagy a garázsban. A polcok egyenként legfeljebb 250 kg-ig terhelhetők, így a polc teljes terhelhetősége 1000 kg. A műanyag szőnyegeknek köszönhetően a kis méretű tárgyak tárolása is problémamentes, mivel így azok nem esnek le a rácsok között. A szőnyegek könnyen leszedhetők és tisztíthatók. Nyitott kialakításának köszönhetően a teherbíró polcon tárolt áruk bármelyik oldalról könnyen megközelíthetők és elérhetők.

A polc összeszerelése csak pár percig tart és nincs szükség hozzá szerszámokra sem, mivel az egyes alkatrészeket csak be kell akasztani és rögzíteni kell a helyükre. Az egyenként 25 mm vastag oszlopos kialakításának köszönhetően, a polc legalább olyan stabil, mint a hagyományos, csavaros csatlakozásokkal összerakott szerkezetek. A négy állítható láb segítségével könnyen kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei is, vagyis a polc mindig egyenesen és stabilan áll. A fémpolc nemcsak elegáns és dekoratív, de a bevont szénacélnak köszönhetően rendkívül ellenálló, tartós és könnyen karbantartható. Használjon ki minden milliméter tároló helyet ennek a praktikus és robusztus polcnak a segítségével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK