Termék: EX10011077
|Modell: RCST-25E4
9 értékelés alapján
A termék jó minőségű, befőzésre vásároltuk a méretei miatt, árban pedig verhetetlen. Ajánlom. :)
Jól megmunkált edény, jól illeszkedő fedővel. Ez jó vétel volt. köszönöm
Gyors szállítás és megfelelő termék
Nincs megjegyzés.
A 25 literes edény nagyon kielégítő. Megfelelő átmérőjű, hogy más dolgokat is lehessen rakni a tűzhelyre*****
nagyon jó edény, könnyen használható, jól elkészített, nagyon jól csomagolva szállítjuk, indukción még nem próbálták ki
Az edény jól becsomagolva, sérülésmentesen megérkezett. Eddig azt csinálja, amit kell, kicsit vékony falúnak tűnik, de a gyakorlatban semmi hátrányom nem volt, szóval nagyon jó ár-érték arányú edény.
A mérete miatt szeretem de nem minőségi, van rajta némi rozsdafolt és nem jön ki az edény aljáról belül.Szerintem nem acélból van.Nem ajánlom ha nem t nagyon jól szárad, szerintem el fog veszni.
Mint mindig, a szállítás viszonylag gyorsan megérkezett. Többek között két edényt rendeltem. Az egyik tökéletesen megérkezett, a másikon, amivel egyidőben szállítottak, az alsó részen nagy horpadás volt az oldalán. A szállítódoboz sértetlen volt; ez azt mondja nekem, hogy az edényt így szállították. Akkor az értékesítési csapat hazudik neked!! Nem ez volt az egyetlen "titokzatos" sérülés ezen a szállításon. Használhatatlanul érkezett egy nagyméretű botmixer is, láthatóan minőségellenőrzés nélkül! NAGYON CSALÓDOTT VAGYOK!!!
Termékünk minden főzőlapohoz és tűzhelyhez alkalmas. A főzőedény egyaránt komaptibilis elektromos és gáz tűzhelyekkel, valamint kerámia, halogén, illetve indukciós főzőlapokkal is használható.
Nem, mert indukciós edényeink háromrétegű szendvicsalapot tartalmaznak. A két külső rozsdamentes acélréteg között egy alumíniumréteg található, amely lehetővé teszi a hatékony hőelosztást az edényben. A főzés így nagyon gyors, és a lábas tartalma tovább marad forró.
Nem, ugyanis az indukciós lábas egy háromrétegű aljzattal rendelkezik. A két külső rozsdamentes acélból készült réteg között egy alumínium réteg található, amely lehetővé teszi a lábas hatékony hőeloszlását. Így a főzés gyorsabb, és a lábas tartalma is hosszabb ideig melegen tartható.