Lábasok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 36 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Az étteremben és az otthoni konyhában a lábos általában az alapfelszerelés részét képezi. Egy kiváló minőségű főző edénnyel még a bonyolult ételek is pillanatok alatt elkészíthetők. Ezért fontos, hogy vásárláskor figyeljünk a lábasok minőségére. Az éttermi konyhák inkább nagy edényeket használnak. A kisebb modelleket magán- és éttermi konyhákban is használják. A vendéglátóipari kellékek részleg ezen kategóriájában a profik és az amatőr szakácsok első osztályú, kiváló minőségű anyagokból készült, minden méretű lábast találnak.

Lábasok étterembe és otthonra

A szakemberek nagyon jól tudják, hogy a jó lábos döntő fontosságú az ételek sikeréhez. Egy jó minőségű edényben az étel nem ég meg olyan gyorsan, és a szakács különösen kíméletesen tudja főzni az ételt. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételben lévő ízek megmaradnak, és a szakács különösen finom különlegességeket varázsolhat. Manapság sok vendéglátós és amatőr szakács választja az átfogó lábaskészletet. Egy ilyen készlettel a szakácsok mindent megkapnak, amire a főzéshez szükségük van. Egy edénykészlet több, különböző méretű edényből áll. Mindegyik edénynek ugyanaz a minőségi szabványa. Ez egyértelmű előnyhöz juttatja a szakácsot: ha egy edényt ismer a készletéből, akkor az összeset ismeri. A szakács tehát pontosan tudja, hogyan kell kezelni az összes edényét, milyen hőmérsékletet bírnak el, és mennyi a különböző ételek főzési ideje.

A szakemberek nagyon jól tudják, hogy a jó lábos döntő fontosságú az ételek sikeréhez. Egy jó minőségű edényben az étel nem ég meg olyan gyorsan, és a szakács különösen kíméletesen tudja főzni az ételt. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően az ételben lévő ízek megmaradnak, és a szakács különösen finom különlegességeket varázsolhat. Manapság sok vendéglátós és amatőr szakács választja az átfogó lábaskészletet. Egy ilyen készlettel a szakácsok mindent megkapnak, amire a főzéshez szükségük van. Egy edénykészlet több, különböző méretű edényből áll. Mindegyik edénynek ugyanaz a minőségi szabványa. Ez egyértelmű előnyhöz juttatja a szakácsot: ha egy edényt ismer a készletéből, akkor az összeset ismeri. A szakács tehát pontosan tudja, hogyan kell kezelni az összes edényét, milyen hőmérsékletet bírnak el, és mennyi a különböző ételek főzési ideje.

A kiváló minőségű lábos előnyei: még a bonyolult ételek is mindig jól sikerülnek a lábaskészlet különböző méretű edényeket kínál, azonos minőségi színvonalon A konyhai eszközök terén az edények a professzionális és a magán konyhák legfontosabb segítői. Különösen a rozsdamentes acél lábas évek óta népszerű a professzionális gasztronómiában.

A rozsdamentes acél lábas tartós és robusztus

A rozsdamentes acél lábos egyértelmű előnye, hogy teljesen rozsdamentes és különösen robusztus. Még a folyamatos használat sem csökkenti egy ilyen lábas minőségét. Ma a szakemberek a rozsdamentes acélból készült konyhai eszközöket választják. És nem ok nélkül. A rozsdamentes acél robusztus, rozsdamentes, tartós és rendkívül higiénikus. A konyhai személyzet pillanatok alatt megtisztíthat egy rozsdamentes acél lábast. Még a durva tisztítószerek sem ártanak az edények anyagának. Ez azt jelenti, hogy ezek az edények mindig korlátlanul magas higiéniai színvonalat garantálnak a konyhában. Ez a körülmény a normál tűzhelyhez való lábosra és természetesen az indukciós tűzhelyhez való edényekre vonatkozik. Minden rozsdamentes acél edény ugyanazokat az előnyöket kínálja, függetlenül attól, hogy milyen típusú tűzhelyre alkalmas. A szakácsnak azonban csak egy ilyen főzőlapon szabad indukciós serpenyőt használnia. Ha a szakács egy átfogó lábaskészletet választ, akkor a készletben lévő edények némelyikéhez kap egy hozzá illő lábasfedelet. E fedelek segítségével a szakács különösen kíméletesen, alacsony hőfokon főzheti az ételt az edényben. Akár burgonyát, akár tésztát vagy húst főz a szakács a fazékban - egy minőségi fazékkal minden étel garantáltan sikerülni fog. Néhány lábos, jó minőségű edények és serpenyők és a konyha máris ideálisan felszerelt.