(10) értékelés

Pattogatott kukorica készítő gép kocsival - piros

186 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Termék: EX10010088

|

Modell: RCPW-16E

Népszerű termék
személy tekintette meg nemrégiben ezt a terméket
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 3-5 nap

100% biztonságos fizetés

* A fizetési módok országonként eltérőek lehetnek

  • mobil használat – két nagy első kerék és két 360°-ban forgatható hátsó kerék fékkel
  • nagy teljesítmény - 1.600 W-nak köszönhetően akár 5 kg pattogatott kukorica óránként
  • rövid elkészítési idő, kevesebb mint 2 perc adagonként (150 g kukorica)
  • működési biztonság - teflon bevonat, keverő rendszer és túlmelegedés elleni védelem
  • Kényelmes munkavégzés bármikor, a kamra megvilágításának köszönhetően
  • könnyen tisztítható - rozsdamentes acél használatának és a jól átgondolt szerkezetnek köszönhetően

TERMÉKLEÍRÁS

TERMÉKADATOK

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.7

10 értékelés alapján

4 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

minden rendben!

egy fesztiválon

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap expondo vásárló

Popcorn kosár piros

Stílusos és könnyen használható. Jó posta.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

Bókokat

Remek termék

Eredeti értékelés megjelenítése

6 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

Félprofi gép

Nem számítottam ultradrága gépekre,nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel.Nem volt egyértelmű az utasítás(kókuszolaj,majd cukor?Valakinek ízleni fog.Itt napraforgóolaj és só),de nem telik. bármi különleges.Óvatosan kell tisztítani (nagyon agresszív mosószert használj, az olaj elszenesedik. Aztán avas lesz), a mozgó részek szerencsére szétszedhetők.A kábelt túl rövidnek találtam, kocsis tárgyhoz készült, körbehordani. Csináltam egy 6 méteres hosszabbítót, 2,5mm-es kábellel és minőségi aljzattal. A vékonyabb kábelek, vagy ami még rosszabb, az adapterekkel hajlamosak felmelegedni. Nem biztonságos.A tartozékok elhanyagolhatóak...és a lapát,ha bent marad a gépben,miközben be van kapcsolva deformálódik a hő hatására. Jobb minőségű gombóc vásárolt.Nekünk is van pattogatott kukorica mikrós zacskóban,de mindenki a zacskót nézi...és az ezzel a géppel készültet preferálja. Nekem is.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt expondo vásárló

Belek

A gép időben megérkezett és jó minőségű. Az összeszerelés 30 percen belül elvégezhető. Vizuálisan a popcorn gép abszolút csúcspont, és technikailag nálunk is minden tökéletesen működik. A gyártási sebesség jól illeszkedik a tervezett felhasználásunkhoz, és a kézikönyvben említett összetevők adagolása olyan pattogatott kukoricát eredményez, amelyet eddig mindenki élvezett.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

Remek gép

A gép nagyon jól működik és viszonylag könnyen tisztítható. Meglehetősen gyorsan elkészíti a pattogatott kukoricát is, így bulikon is használható.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

elvarázsolt

Az elvárásoknak megfelelt. Teljesen megegyezik a leírtakkal, mérete és súlya. Azt ajánlom .

Eredeti értékelés megjelenítése

8 nappal ezelőtt expondo vásárló

A leírás alapján

A gép a leírtak szerint működik, egy nappal a határidő előtt érkezett két külön csomagban. A kocsi összeszerelése után teszteltük, hogy működik. Gyorsan felmelegszik, és ügyeljen arra, hogy ne hagyja néhány másodpercig túl sokáig, mert fennáll a veszélye, hogy megég a pattogatott kukorica. Az alapon is van fűtés, hogy a már elkészített pattogatott kukoricát melegen tartsa. elégedett vagyok

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Eredetileg közzétéve: amazon

Quepeebe gép, de...

Szuper gép, remek munkát végez, csak az oldalsó polcról hiányoznak a rögzítések a tetején! , kis súllyal eltörik, újra kell nézni, ezért a 4-es értékelésem.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 évvel ezelőtt Eredetileg közzétéve: amazon

Nos, hát!

A gép és az autó nagyon jó minőségű. A méretek természetesen hatalmasak, de a dolog remekül néz ki: a filmes érzés garantált. Az első adag pattogatott kukorica csak karácsonyig lesz kapható, ezért ennek megfelelően frissítem az ismertetőt 2013.12.28.: Sodele, az első 4 popcorn este lejárt és ideje korrigálni az értékelést! Hogyan bizonyult az alkatrész a gyakorlatban? Először is: pozitív – az optikáról nem lehet mit mondani. A gép nagyon profinak tűnik kocsival, és vonzza a tekintetet. Persze kell egy kis hely...- A pocornnak teljesen jó íze van! Mi pillangós szemeket, porcukrot és speciális pattogatott kukorica vajat használunk (karotinnal) Negatívum - Sajnos vissza kell vennem, hogy elég jó minőségű! Amikor először tisztítottam, elég csúnyán megvágtam a kezem, mert élesek voltak benne a fém részek. A legrosszabb a fedél! Egyszerűen krómozott egy bélyegzett fémlemez. Sokat kell babrálni, ha mozgatni akarod a fedelet, mert egy darabból készült. Miért nem kapcsoltad össze a fedelet két részből egy zsanérral? akkor a hátsó rész zárva marad, és az elülső rész sokkal könnyebben felemelkedik, ha kész a pattogatott kukorica - Az edény túl magasra van szerelve! Ha az első töltés után szeretne még hozzátenni, akkor a fent leírt fedővel és a forró edénnyel kell bánnia. Ha ezután - miután betette a vajat vagy zsírt az edénybe, és várt egy kicsit, amíg fel nem melegszik - bele akarja önteni a szemeket a cukorral, akkor alig van hely a mennyezet és az edény között (megint hegedül fedővel!), hogy zökkenőmentesen töltse fel - Égési sérülés veszélye!! Az edény összecsukható, és csak egy fémpánt tartja a helyén, ami nagyon rövid idő után elhasználódik. A negyedik adagnál a következő történt velem: A zsír már benne volt, és nagyon forró. Amikor kinyitod a fedelet - a tálat a szemekkel és a cukorral egy kézzel - a hülye fazék a forró zsírral egyszerűen lehajlik magától, és az összes zsír kipattan!!!! Tényleg csoda, hogy nem égettem meg magam csúnyán!! Az edénytartó JOKE!! Mindenképpen meg kell javítani, ez nagyon veszélyes!!- Más kritikusok már kommentáltak a potról. Haha, azt hittem, csak rosszul tisztítják az edényt! Gyakran készítettem karamellt teflon serpenyőben. Ha valóban maradt cukor, egyszerűen hagyja a serpenyőt forró vízzel egy órán át, és az magától feloldódik. De: Ez itt nem megy! A bevonatot teflonnak nevezni vicc!! A pattogatott kukorica készítése után egyszerűen NEM TISZTHATJA ki az edényt!! Mindenesetre marad egy leégett réteg amit nem lehet eltávolítani!!!Összefoglalva mit lehet mondani?? A gép jól néz ki, és nagyon jó popcornt készít. (5 csillag) Nem éppen olcsó. Ezért nem értem, miért ne fektetne be pár euróval többet egy megfelelő fedőre, egy masszív edényrögzítésre és egy könnyen tisztítható edényre! (1 csillag) Akkor ez a termék minden bizonnyal kiváló értékelést érdemelne. Így csak az átlag marad: 3 csillag

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.4
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket