Trustpilot
(68) értékelés

Pattogatott kukorica készítő gép - piros tető

125 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010087

|

Modell: RCPR-16E

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítmény - 1.600 W-nak köszönhetően akár 5 kg pattogatott kukorica óránként
  • tartozékokkal együtt - szállítási csomag tartalmaz mérőkanált és lapátot
  • működési biztonság - teflon bevonat, keverő rendszer és túlmelegedés elleni védelem
  • Kényelmes munkavégzés bármikor, a kamra megvilágításának köszönhetően
  • könnyen tisztítható - rozsdamentes acél használatának és a jól átgondolt szerkezetnek köszönhetően
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.6

68 értékelés alapján

Rendezés :

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Kis popcorn gép

sok teljesítménnyel. Az edényben lévő bevonat lehetne jobb, de a termék az árához képest nagyszerű.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Tökéletes

gyors és megfelelő szállítás

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Kis popcorn gép

ami nem is olyan kicsi. Kicsit meglepődtem, amikor megérkezett a hatalmas csomag. Árához képest nagyon jó gép. Lássuk, mit hoz az idő.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

nagyszerű termék

leírás szerint

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Czech Republic

Szuper popcorn

Árához képest tökéletes Gyors szállítás 👍

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Remek gép

Tényleg remek készülék

Eredeti értékelés megjelenítése

8 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Nagyon szép...

Valóban remek gép...Gyors szállítás,könnyen "beállítható" remek eredmény...Sajnos nekünk kicsit túl nagy volt a gép és gond nélkül "visszaküldték"!Szuper ajánlás!!!

Eredeti értékelés megjelenítése

8 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Toll

Két napig, egyenként 8 órán keresztül használtuk folyamatosan a gépet, és azt kell mondjam, hogy a pattogatott kukorica nagyon finom volt. Remek pattogatott kukoricát készít a gép és ezen az áron egyszerűen verhetetlen.Szívdobogva újra venném.A takarítást leszámítva kicsit csavarni kell szétszedni,de 16 óra szünet nélkül már több mint elfogadható.

Eredeti értékelés megjelenítése

11 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Top Popcornmaker

Ha valódi pattogatott kukoricát szeretnél, ami valóban cukorral van bevonva, azaz karamellizálva - és nem csak cukorral megszórva, akkor mindenképpen ezt a gépet használd. Itt igazi poppornót készítenek, és nem csak puffasztott fagylaltot cukros szórással. Méreteiből adódóan a készülék csak korlátozottan alkalmas háztartási használatra - de ha szeretsz otthon moziestet szervezni a barátokkal, vagy rendszeresen szaladgál egy maroknyi törpe otthon, esetleg tervezed hogy gyakrabban menjen el gyermek születésnapi partijára, ez a gép a tökéletes választás az Ön számára. Súlyát tekintve biztosan nem könnyű a hóna alá bújni, de két embernek így is könnyen szállítható. - Érdemes tehát ezt a gépet egy masszív, kerekes asztalra tenni, majd könnyedén a tévé mellett hagyhatod, és a filmest végén visszaguríthatod a raktárba. Akkora a gép, hogy nem égetheti meg a kezét a házon, mint néhány más kis gépnél, amikor megpróbálja eltávolítani a pattogatott kukoricát. Kivitelét tekintve a gép még mindig megéri az árát - főleg ha előtte összehasonlítja az árakat. Ha azonban üvegtáblákat szeretne, vagy egységes résméreteket szeretne, akkor sokkal mélyebbre kell nyúlnia a zsebében, és nem lesz elégedett ezzel a készülékkel. A gép nagyon könnyen tisztítható, hiszen nagyjából minden szétszedhető anélkül eszközöket. Az edényben lévő tapadásmentes bevonatot azonban úgy kell kezelni, mint a nyers tojást, ez a gép igazi - de egyben egyetlen - gyenge pontja.A pattogatott kukoricát a gép nagyon gyorsan előállítja, a töltőtérfogat még a nagyobb rendezvényekre, és egy felül melegen és ropogósan tartott lámpa, alulról pedig egy fűtőtekercs táplálja. Továbbá a gép mindenkori üzemállapota három kapcsolóval vezérelhető, fűtőtekercses világítással, pattogatott kukorica edényrel és keverővel a pattogatott kukorica edényben, így a pattogatott kukoricát hosszú ideig melegen tarthatja a gépben anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az edényben lévő maradék megég. Tehát ha valódi pattogatott kukoricára vágyik, és néha nagyobb mennyiségre van szüksége, akkor nagyon élvezni fogja ezt a gépet.

Eredeti értékelés megjelenítése

7 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Geilomat!

Micsoda rész! Komolyan, eleinte kicsit szkeptikus voltam, főleg, hogy kicsomagoláskor azonnal üvegszilánkokat találtam a belső térben. De ezek nyilvánvalóan a csomagolás során bekövetkezett baleset következményei voltak. Mindenesetre minden sértetlen volt és van és remekül működik.Éles széleket nem találtam. Az egyetlen dolog, amit talán meg kell tennie, hogy közelebbről megvizsgálja az edény tartóját, és esetleg "hajlítsa meg" egy kicsit; Mert az edény egyszer kiugrott a tartójából közben, és minden zsír szépen eloszlott a szeleteken. Ennek oka az volt, hogy a pattogatott kukorica kipattogtatása közben valahogy beragadt a fedél, ami miatt az edény kiszorult a tartóból. De ez egyedi dolog volt. A pattogatott kukorica gép tökéletesen tette a dolgát, és mindenki szerette az ízét..."...jobban, mint a moziban..." ez csak egy kijelentés!

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket