Trustpilot
Akciós
(17) értékelés

Pop-corn készítőgép - 8 uncia

105 990,00 Ft 117 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010840

|

Modell: RCPR-1325

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan április 24., szerda
Főbb jellemzők
  • egyszerűen tisztítható teflon edény
  • kapcsolók a különböző fázisokhoz
  • mindössze 15 kg-os súlyú gép
  • elkészítési idő: 180 s
  • edény kapacitása: 1350 ml
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.6

17 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

1A Popcornmaschine

A pattogatott kukoricagépről azt kell mondanom: kellemesen meglepődtem, vagy tulajdonképpen azt kell mondjam, olyan jó lesz tőle a pattogatott kukorica, mint amire számítottam! Van azonban néhány dolog, amit itt figyelembe kell venni, és néhány körülményt is ki kell kritizálnom: 1. A szállításhoz mellékelt kezelési útmutató: A szállított csomagban van egy kezelési útmutató, de ez nem valódi kezelési útmutató, hanem inkább biztonsági adatlapot. Felhívja a figyelmet arra, hogy a QR-kódot be kell olvasni a részletes használati és biztonsági utasítások elolvasásához, de ha valakinek nincs internetje, úgymond utasítás nélkül marad. De ezeket mindenképpen el kell olvasni a gép használata előtt! Van egy lap is, amely azt tanácsolja, hogy használat előtt távolítsa el a szállítószalagot a keverőkarról - de sokkal fontosabb, hogy a gépet 30 percig üzemelni kell töltés nélkül az első alkalommal, hogy a kezdeti gőzök távozzanak. a teflon bevonat első használatkor kiszabadulhat ! Szellőztessen jól! Csak ezután használható a gép pattogatott kukorica készítésére! 2. Pattogatott kukorica elkészítése: Az előírás szerinti elkészítése szinte tökéletes, de figyelni kell a következőkre: Az utasítások szerint: "A HEAT gombot ON állásba kell állítani, ezután töltheti be az olajat és várjon kb 5 -6 perc, amíg fel nem melegszik." Azt javaslom, hogy várja meg, amíg az olaj gőzölögni kezd és szinte füstölni kezd, ami nálam már 4 perc után történt. "Ezután kapcsolja a TURN gombot ON állásba, és tegye bele a kukoricaszemeket (ha szükséges egy kis cukrot is), majd zárja le a fedelet." Igen, meg tudod csinálni, én a szemek hozzáadása után vártam 2-3 másodpercet a cukor hozzáadásával, 2 részre osztva az edény bal és jobb oldalára! Ez azt jelenti, hogy az egész kupac nem fekszik egy helyen, és a keverőrúd jobban el tudja osztani a cukrot. "Az edényt ki kell üríteni és a fűtést le kell kapcsolni, ha a szemek repedésének gyakorisága (kb. 2-3 másodperc) csökken." Ez azt jelenti, hogy ha olyan sokáig vár, hogy a szemek még 2-3 másodpercenként kirepedjenek, akkor már késő. Ez történt velem. Az eredmény az volt, hogy a cukor először beleégett az edénybe. Tehát amikor a zivatar alábbhagy (a sok durranásnak észrevehető vége, nem elég), azonnal kapcsolja ki a fűtést (hagyja tovább a fordulatot), várjon egy kicsit, majd ürítse ki az edényt. Így tökéletes popcorn lett számomra, és semmi sem égett meg. A leégett fazékkal kapcsolatban azt kell mondanom, hogy az ügyfélszolgálat nagyon udvarias és megértő volt, így a reklamációm után azonnal új belső edényt kaptam (csere csak elektromos ismeretre!) Ha ezt figyelembe vesszük, akkor a gép tökéletesen működik és nagyon finom pattogatott kukoricának számíthatsz. Még valami: igazából a pattogatott kukoricaolaj használatát javaslom - az enyém repce- és szőlőmagolaj volt, natúr vajas ízekkel...egyszerűen finom! Sok sikert, ha ezt a gépet választja!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

1A Popcornmaschine

A pattogatott kukorica gépről azt kell mondanom: kellemesen meglepődtem, vagy tulajdonképpen azt kell mondjam, olyan jó lesz tőle a pattogatott kukorica, mint amire számítottam! Van azonban néhány dolog, amit itt figyelembe kell venni, és néhány körülményt is ki kell kritizálnom: 1. A szállításhoz mellékelt kezelési útmutató: A szállított csomagban van egy kezelési útmutató, de ez nem valódi kezelési útmutató, hanem inkább biztonsági adatlapot. Felhívja a figyelmet arra, hogy a QR-kódot be kell olvasni a részletes használati és biztonsági utasítások elolvasásához, de ha valakinek nincs internetje, úgymond utasítás nélkül marad. De ezeket mindenképpen el kell olvasni a gép használata előtt! Van egy lap is, amely azt tanácsolja, hogy használat előtt távolítsa el a szállítószalagot a keverőkarról - de sokkal fontosabb, hogy a gépet 30 percig üzemelni kell töltés nélkül az első alkalommal, hogy a kezdeti gőzök távozzanak. a teflon bevonat első használatkor kiszabadulhat ! Szellőztessen jól! Csak ezután használható a gép pattogatott kukorica készítésére! 2. Pattogatott kukorica elkészítése: Az előírás szerinti elkészítése szinte tökéletes, de figyelni kell a következőkre: Az utasítások szerint: "A HEAT gombot ON állásba kell állítani, ezután töltheti be az olajat és várjon kb 5 -6 perc, amíg fel nem melegszik." Azt javaslom, hogy várja meg, amíg az olaj gőzölögni kezd és szinte füstölni kezd, ami nálam már 4 perc után történt. "Ezután kapcsolja a TURN gombot ON állásba, és tegye bele a kukoricaszemeket (ha szükséges egy kis cukrot is), majd zárja le a fedelet." Igen, meg tudod csinálni, én a szemek hozzáadása után vártam 2-3 másodpercet a cukor hozzáadásával, 2 részre osztva az edény bal és jobb oldalára! Ez azt jelenti, hogy az egész kupac nem fekszik egy helyen, és a keverőrúd jobban el tudja osztani a cukrot. "Az edényt ki kell üríteni és a fűtést le kell kapcsolni, ha a szemek repedésének gyakorisága (kb. 2-3 másodperc) csökken." Ez azt jelenti, hogy ha olyan sokáig vár, hogy a szemek még 2-3 másodpercenként kirepedjenek, akkor már késő. Ez történt velem. Az eredmény az volt, hogy a cukor először beleégett az edénybe. Tehát amikor a zivatar alábbhagy (a sok durranásnak észrevehető vége, nem elég), azonnal kapcsolja ki a fűtést (hagyja tovább a fordulatot), várjon egy kicsit, majd ürítse ki az edényt. Ettől tökéletes popcorn lett számomra, és semmi sem égett meg. A leégett fazékkal kapcsolatban azt kell mondanom, hogy az ügyfélszolgálat nagyon udvarias és megértő volt, így a reklamációm után azonnal új belső edényt kaptam (csere csak elektromos ismeretre!) Ha ezt figyelembe vesszük, akkor a gép tökéletesen működik és nagyon finom pattogatott kukoricának számíthatsz. Még valami: igazából a pattogatott kukoricaolaj használatát javaslom - az enyém repce- és szőlőmagolaj volt, natúr vajas ízekkel...egyszerűen finom! Sok sikert, ha ezt a gépet választja!

Eredeti értékelés megjelenítése

5 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Popcorn, mint a moziban

Hú, itt az ár-érték arány. Robusztus gép, amely pillanatok alatt igazán pattogatott kukoricát varázsol. Melegen tartás funkció. Könnyű, magától értetődő működés. Semmi sem ragad, mert az edény be van vonva. Könnyen tisztítható. A pattogatott kukorica olyan ízű, mint a moziban. A gép azonban nehéz, ezért legyen állandó helye.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Ez a Pop Corn gép volt a nyári iskolai vásárunk főcíme!!

Az iskolai PTA-val úgy döntöttünk, hogy beruházunk egy jó méretű Pop Corn gépbe, hogy pénzt gyűjtsünk iskolánk számára a nyári vásárunkon és az év egyéb rendezvényein, és ez egy NAGY ÖTLET volt!! A Pop Corn állvány volt a legnépszerűbb, közel 3 órára nem állítottuk le a gépet, mivel folyamatosan kérik a pattogatott kukoricánkat a vásárlóink, a gép kapacitása megfelelő volt a használatunkhoz, mivel soha nem alakult ki sor, könnyű volt felhasználására és 2 anyukával több mint 400 vödör pattogatott kukoricát sikerült felszolgálnunk.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Top

Nagyszerű ajánlás! Nagyszerű design. Könnyen tisztítható és jobb popcorn, mint a moziban.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon United Kingdom

Nagyszerű termék, könnyen használható

Tökéletes a tervezett munkához, finom popcornt készít

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Jó popcorn gép

14 napos szabálytalan működés után most a mi áttekintésünk. A gép nagyon értékes benyomást kelt. Minden oldalfelület üvegből készült. Fém sarokelemekkel szépen összecsavarozva. A fedél szintén fémből készült. Összességében nincs semmi negatív az első benyomásban. Az edény belsejében bevonat van, és mint minden mást a belsejében, nagyon könnyű tisztán tartani. Nem kell sokat várni a finom mozi popcornra. A mellékelt használati utasítás érthető, és minden leírt könnyen megvalósítható. Következtetésem: erősen ajánlott!

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szuper popcornmaschine

Ezzel a géppel 3 perc alatt olyan pattogatott kukoricát készíthetsz, mint a moziban. 150g 2 főre elég, csak több cukrot használtunk, nem volt elég édes. Az első gép elromlott. A csere gyors volt. Kedves ügyfélszolgálat.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

Popcorn cukorral nem lehetséges.

A támogatás szerint a készülék nem alkalmas cukorral pattogatott kukorica készítésére, mint a moziban. A cukor füstté válik és megég. Kinek kell ilyesmi?

Válasz tőle

Köszönöm az üzenetet. Visszajelzése sokat segít nekünk. Jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, amely a jövőben jobb vásárlási élményt kínál Önnek. Meg tudjuk csinálni. Köszönjük a bizalmat.
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo United Kingdom

Szuper popcorn gép

Imádom ezt a popcorn gépet. Először is időben szállították, és jó pattogatott kukoricát készít, anélkül, hogy megégne. Könnyen tisztítható gép és szuper minőségű gép. Ezt mindenesetre bármikor ajánlom

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató szavakat. Várjuk, hogy a jövőben is segíthessünk a megvalósításban. Szép napot!
Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket