Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10012050

|

Modell: RCPS-32BE

Popcorn gép - kerekes alapszekrénnyel - Royal Catering - nagy

1 637 990,00 Ft 2 429 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – tágas alapszekrénnyel görgőkön, a professzionális és mobil használat érdekében
  • hatékony – a  3,500  W-os teljesítménynek köszönhetően akár 12 kg pattogatott kukorica készíthető el óránként 
  • kényelmes – komfortos munkavégzés bárhol és bármikor a kamravilágítás segítségével
  • könnyen tisztítható – a kiváló minőségű anyagoknak (teflon, rozsdamentes acél, üveg) és a jól átgondolt felépítésnek köszönhetően 
  • gyors – 2-3 perces munkaciklus a gyors kiszolgálás érdekében 

TERMÉK LEÍRÁSA

Az ízletes pattogatott kukorica garantált – a Royal Catering mobilis popcorn gépével!

A Royal Catering popcorn gépét kifejezetten a professzionális vendéglátóipari igényeknek megfelelően tervezték. A praktikus, alapszekrénnyel ellátott tetszetős házzal, a fűtött és megvilágított kamrával, a keverőrendszerrel és az automatikus termosztáttal rendeljekező pattogatott kukorica gép sehol sem marad észrevétlen! Próbálja ki Ön is a popcorn készítőt, mozikban, vásárokon vagy fesztiválokon: lepje meg vendégeit ízletes pattogatott kukoricával!

Nagy mennyiségű pattogatott kukorica rövid idő alatt a pattogatott kukorica gép segítségével

A popcorn készítő gép 3,500  W-al működik, és nagy teljesítményének, valamint az automatikus termosztátnak köszönhetően gyorsan eléri a 0–85 °C közötti üzemi hőmérsékletét, így a pattogatott kukorica készítő óránként kb. 12 kg popcorn előállítására képes. Az adagoló olajpumpa és az edény teflon bevonata megakadályozza, hogy a pattogatott kukorica szemek összeragadjanak és odaégjenek az üstben. Az edény átmérője 33.5 cm és eltávolítható, ami megkönnyíti a tisztítást.

A profi pattogatott kukorica készítő gép, és a 71 x 56 x 71 méretű fiókos alapszekrény első sorban kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, így könnyen tisztíthatók és védettek a korrózió ellen. A védőüvegek anyaga edzett üveg, amely balesetek esetén szilánkok helyett, kis darabokra törik, aminek köszönhetően elkerülhetők súlyosabb sérülések. Az üvegtáblák és a megvilágított belső tér lehetővé teszik, hogy Ön bármikor megtekinthesse a pattogatott kukorica készítés folyamatát – amely a kerekeknek köszönhetően rendkívül mobilis, és csak áramellátás szükséges hozzá.

Az elsülső ajtók könnyen nyithatók és zárhatók a mágnesek segítségével. Az ajtókhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható a gépből. Az alaplemez perforációja lehetővé teszi, hogy a ki nem pattogott kukorica szemek, a morzsák, és a felesleges olaj az alsó gyűjtőtartályba kerüljön. A fiók kivehető, így tisztán tartása rendkívül egyszerű.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

love it, love the popcorn, good job